nejde startovat
Moderátor: Moderators
nejde startovat
caute v ndelu som poskladal skuter ale dal som tam spojku RMS sport,valec MALOSSI MHR 70,karbec dellorto 17,5......vyfuk Leovince...................ale mam jeden probleeem a dost velky NEJDE MI NASTARTOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalne startuje ale nenastartuje newe nekto co s tym dakujem pekne
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ked nejde motor si zapamatajte DVE VECI... Ci ide iskra na sviecke a Ci tam ide benzin ... nie len do karbu ale do valca... v PRVOM rade vyskusat ine sviecky ...
Inak tento problem som mal aj ja ... strekni nieco Malo benzinu do valca cez hlavu a zasrobuj sviecku, daj kabel na nu a nakopnes
( dufaj
)
Inak tento problem som mal aj ja ... strekni nieco Malo benzinu do valca cez hlavu a zasrobuj sviecku, daj kabel na nu a nakopnes

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
alebo zober sviecku daj ju na fajku opri ju o nieco zelezne a nech ti niekto nakopne alebo zastartuje a uvidis ci ti iskru hadze aelbo nie ah kej sprtni benzin do valca stava sa aj to ze sviecka pod tlakom zrazu prestane ist a ked startujes a vidiethnes sviecku a j emokra tak benzin tam ide zas ci ho ide dost musis sa stym pohrat