ake tazke valceky by som mal dat do aprilia sr 50 r chcel by som tam dat vyfuk giannelli reverse,variator malossi multivar ake by sa tam hodili ???
teraz co mam valceky ked sa rozbieham dost to je pocut jak sa otacaju cim to je???
valceky
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a teraz tam nemas ziadne??? Lebo:
1.) treba forum najprv citat a skusit si info sam pohladat...
2.) ked uz vytvoris temu, tak nesetri klavesnicu a napis do nej co najviac info, v Tvojom pripade napr. ci sa jedna o seriu, zablokovanu ci odblokovanu, alebo mas nejaky tuning... dalej ake mas otacky teraz (nizke alebo vysoke), resp. ci mas nejaky problem s valcekmi, ze ich chces menit...
Lebo na zaklade Tvojho prispevku Ti mozem dat akurat odpoved, ze daj tam valceky take valcovite, primerane tazke...
Najdi si velkost valcekov, ake Ti tam idu (niekto tu na fore Ti snad poradi), pripadne si daj svoje povodne valceky odvazit niekde, kde maju presnu digitalnu vahu merajucu aspon na desatiny gramu... a potom v pripade, ze nie si spokojny s tymi svojimi (protazke alebo prilahke), tak si kup testovaciu sadu, a mozes ladit.
1.) treba forum najprv citat a skusit si info sam pohladat...
2.) ked uz vytvoris temu, tak nesetri klavesnicu a napis do nej co najviac info, v Tvojom pripade napr. ci sa jedna o seriu, zablokovanu ci odblokovanu, alebo mas nejaky tuning... dalej ake mas otacky teraz (nizke alebo vysoke), resp. ci mas nejaky problem s valcekmi, ze ich chces menit...
Lebo na zaklade Tvojho prispevku Ti mozem dat akurat odpoved, ze daj tam valceky take valcovite, primerane tazke...

Najdi si velkost valcekov, ake Ti tam idu (niekto tu na fore Ti snad poradi), pripadne si daj svoje povodne valceky odvazit niekde, kde maju presnu digitalnu vahu merajucu aspon na desatiny gramu... a potom v pripade, ze nie si spokojny s tymi svojimi (protazke alebo prilahke), tak si kup testovaciu sadu, a mozes ladit.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jasne, gramatiku som mu neriesil, nechcel som privelmi vrtat...
a priamo v (tejto) sekcii Motor je hore ako dolezite zvyraznena tema Tabulka závaži do variatorov