Dusi skuter
Moderátor: Moderators
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Dusi skuter
Tak mam taky problem
idem 40 potom pridam plny skuter sa bere a pri 50-60 ako kedy mi ho udusy a padnu otacky zastavym pridam a ide ok v com to moze byt
ja si myslim ze to bude vo filtry alebo moze byt karburator spinavy sviecku som vybral mala dobru farbu ale ocistil som ju a dal som ju tam znovu ze aku farbu bude mat tarz ked mi to zacalo robit
stalo sa to uz niekomu
idem 40 potom pridam plny skuter sa bere a pri 50-60 ako kedy mi ho udusy a padnu otacky zastavym pridam a ide ok v com to moze byt
ja si myslim ze to bude vo filtry alebo moze byt karburator spinavy sviecku som vybral mala dobru farbu ale ocistil som ju a dal som ju tam znovu ze aku farbu bude mat tarz ked mi to zacalo robit
stalo sa to uz niekomu
podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
skus pozret filter ale skor pozri ci nemas spinavy karburator a skontroluj si ci mas v pohode aj trisky ci su neni zanesene
a len tak co benzinovy filter alebo deko na nadrzi ci nema tie male dierky zaspinene a vznikne to podtlak a pomalicky ti tece benzin a ked potrebuje viac tak netece
a len tak co benzinovy filter alebo deko na nadrzi ci nema tie male dierky zaspinene a vznikne to podtlak a pomalicky ti tece benzin a ked potrebuje viac tak netece
podpis som si este nenastavil