Moderátor: Moderators
ak je dobri plavak tak palivovy ventil je na nic, to je len taka poistka, takze tam problem nebudekarci808 napísal:karbec som cistil.....aj plavaak...ale ten ventil...hmm...skusal som ked som odpojil hadicku tak netieklo len to co bolo v hadicke....takze...?...musim zohnat ten ventil...a skusil som teraz aj plavaak tosicku vihnuut...ale naozaj len trosililinku...aby zavrel poriadne ked je plny karb....takze uvidim co urobii..
inak moc som s tvojho popisu nepochopil ako si dosiel na to ze sa ti prechlastava motor a ci to doteraz fungovala ale raz rano to prestalo?karci808 napísal:caute..potreboval by som pomoc....stale sa mi prechlastaava motooor....myslel som si ze to bude zavzdusneniim nadrze...ze tam bude stale podtlak tak som to skontroloval ale nist...neviem mozno je to podtalkovyy ventil alebo fakt neviem poradte mi prosiim....![]()
![]()
![]()
precitaj si clanok o nastavovani karburatora. mozno si neni este uplne stratenykarci808 napísal:prsoil by som o radu skuusenyych ludii...v tomto...lebo ja normalne som sa voziil asi 10minut..po 10tich minutach som nechal trosicka staat...a potom skuusam kopnuut anist..nechyytaa..vyberem sviicku...a celaa mokraa...tak som zase dal dole klapky..nechal odparit benziin...poskladal kopol a ide..a potom zase toto istee...poradte...![]()
![]()
![]()