problem s PRECHLASTAAAVANIM

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
karci808
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Pi Okt 19, 2007 1:07 pm

problem s PRECHLASTAAAVANIM

#1 Príspevok od užívateľa karci808 » Ut Júl 29, 2008 4:12 pm

caute..potreboval by som pomoc....stale sa mi prechlastaava motooor....myslel som si ze to bude zavzdusneniim nadrze...ze tam bude stale podtlak tak som to skontroloval ale nist...neviem mozno je to podtalkovyy ventil alebo fakt neviem poradte mi prosiim.... :?: :?: :?: :?:
podpis som si este nenastavil

karci808
trojkolkár
trojkolkár

#2 Príspevok od užívateľa karci808 » Ut Júl 29, 2008 4:14 pm

prsoil by som o radu skuusenyych ludii...v tomto...lebo ja normalne som sa voziil asi 10minut..po 10tich minutach som nechal trosicka staat...a potom skuusam kopnuut anist..nechyytaa..vyberem sviicku...a celaa mokraa...tak som zase dal dole klapky..nechal odparit benziin...poskladal kopol a ide..a potom zase toto istee...poradte... :? :? :? :?

patrez13
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Okt 16, 2007 10:21 pm
Skúter: Piaggio Typhoon x50
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa patrez13 » Ut Júl 29, 2008 4:27 pm

vyčisti filter, jaký maš sitič ?

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 29, 2008 5:37 pm

Možno ti len netesní plavák v karbeci (špinka-smietka-ihličie) alebo aj podtlakový ventil prepúšťa čo je na nádrži a jedno s druhým a je pruser...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

karci808
trojkolkár
trojkolkár

#5 Príspevok od užívateľa karci808 » Ut Júl 29, 2008 5:53 pm

karbec som cistil.....aj plavaak...ale ten ventil...hmm...skusal som ked som odpojil hadicku tak netieklo len to co bolo v hadicke....takze...?...musim zohnat ten ventil...a skusil som teraz aj plavaak tosicku vihnuut...ale naozaj len trosililinku...aby zavrel poriadne ked je plny karb....takze uvidim co urobii..

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 6:37 pm

karci808 napísal:karbec som cistil.....aj plavaak...ale ten ventil...hmm...skusal som ked som odpojil hadicku tak netieklo len to co bolo v hadicke....takze...?...musim zohnat ten ventil...a skusil som teraz aj plavaak tosicku vihnuut...ale naozaj len trosililinku...aby zavrel poriadne ked je plny karb....takze uvidim co urobii..
ak je dobri plavak tak palivovy ventil je na nic, to je len taka poistka, takze tam problem nebude
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s PRECHLASTAAAVANIM

#7 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 6:41 pm

karci808 napísal:caute..potreboval by som pomoc....stale sa mi prechlastaava motooor....myslel som si ze to bude zavzdusneniim nadrze...ze tam bude stale podtlak tak som to skontroloval ale nist...neviem mozno je to podtalkovyy ventil alebo fakt neviem poradte mi prosiim.... :?: :?: :?: :?:
inak moc som s tvojho popisu nepochopil ako si dosiel na to ze sa ti prechlastava motor a ci to doteraz fungovala ale raz rano to prestalo?
skus vicistit vzduchovy filter ci ho nemas od prachu
daj ho do umyvadla a poprskaj jarou, dlanou ho pritlacaj o umyvadlo a potom pod vodou stale mackaj dlanou, vziadnom pripade to neumyvaj ako handru na podlahu nech sa ti neposkodi
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa matopn » Ut Júl 29, 2008 6:51 pm

aky ams sytic???
men to robi vozim sa aj pol dna necham skuter odstat a nic proste ennastartujem bo my blbne sytic potom zapcham airboxu privod vzduchu a nastartujem na prvy sup vyskusaj uvidis

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Júl 29, 2008 10:16 pm

karci808 napísal:prsoil by som o radu skuusenyych ludii...v tomto...lebo ja normalne som sa voziil asi 10minut..po 10tich minutach som nechal trosicka staat...a potom skuusam kopnuut anist..nechyytaa..vyberem sviicku...a celaa mokraa...tak som zase dal dole klapky..nechal odparit benziin...poskladal kopol a ide..a potom zase toto istee...poradte... :? :? :? :?
precitaj si clanok o nastavovani karburatora. mozno si neni este uplne strateny

JohnyV

#10 Príspevok od užívateľa JohnyV » St Júl 30, 2008 12:14 am

problem s prechlastavanim ? noo to vidim jedine na odvykaciu kuru :idea: Pardon nemohol som si to odpustit :lol:

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"