mam jeden problem - pokusim sa to strucne opisat. minulu nedelu som sa vozil na scoorti tak asi cca 1 hod, potom som ho klasicky odstavil tak ako 1000krat pred tym. o dva dni som potreboval ist desi tak som ho vybral. ale ani za svateho naskocit - ani klukou,ani starterom. tak som vycistil sviecku, vyfukal valec v domneni ze je to prechlastane. potom mi naskocil, chvilu siel normalne, ale po nejekych 200 metroch zrazu klesli otacky a zdochol. ked som zastal ta som nasiel pod skutrom mlacku - tiekol benzin /vyzeralo to ako z tej prepadovej hadicky z karb./ tak som si myslel ze mi to zle odpaluje tak som kupil novu sviecku a vymenil. no nic sa nezmenilo. scoot mi uz sice chyti na kopnutie, ale stale nejde do vykonu - proste ho nepusti do otacok a stane sa ze aj benzin tecie - z vyfuku, teda odtial gde sa mi napaja na koleno ladeny, mam tam taku 0,5mm medzeru bo je tesnenie na rit. tak odtial tiekol benzin, ale zdalo sa mi ze aj oleja nejak moc kvapka. tak teraz vobec neviem co s tym moze byt. ci auto sytic sa pokazil, alebo mi to davkuje prilis vela oleja, alebo nasalo nejaky bordel... z naladenim karbu som nerobil nic. ten som si naladil pred mesiacom a secko islo super tak cca 250km.
prosil by som poradit co s tym. chcel som to dnes rozobrat a vycistit, ale radsej sa opytam pred tym ako do toho budem vrtat.
vdaka za rady

este som zabudol ze ten benzin mi prestal kvapkat ked som si na podtlakovy ventil napojil hadicku a fukol som do toho. fakt neviem co moze byt pokazene...