nastavenie ihly
Moderátor: Moderators
- miro2100
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Nov 16, 2007 11:52 pm
- Skúter: neuvedený
nastavenie ihly
vymenil som karburator 17,5 DellOrto a neviem ako mam nastavit ihlu-dal som ju do stredu ,no niekedy pri volnobehu a pridani na plny plyn ho na chvilu zadusi a poítom ide
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak u skús dať aj hore a aj dole a uvidíš rozdiel...ťažko povedať či je na vine ihla pri rozbehu....možno je aj hlavná triska príčinou toho dusenia...a ozaj mal si motor dobre zohriaty? keď si to skúšal?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- miro2100
- trojkolkár
motor jasne ze bol zohriaty ,ale teraz som nasiel na fore 2 rozne nazory,no podla mna je ten spravny,ze ked ihlu nastavim na na celkom hornu zarazku-to znamena ,ze je ihla celkom dole ,ide menit paliva do valca a naopak ked segerku nastavim na spodnu risku -cize ihla je hore -vtedy ide viacej paliva do valca -je ta moja domienka pravdiva.Dik za odpoved.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale ide o bohatosť zmesy.... a ihla dáva len palivo a to sa primiešava k vzduchu čo ide cez difuzer - a ťažko povedať či sa to dusí pri tom priadní že má málo alebo vela....ale vo všeobecnosti ak sa prudko pridá plyn tak sa zmes ochudobní ... preto je na 4T AC pumpa ktorá tam strekne prídavné palivo ...Aspoň ja mám taký poznatok...tak ak sa mýlim tak sorry 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- miro2100
- trojkolkár
po nejakych 15-20km som pozrel na sviecku a dost je svetla-cize chudobna zmes,este jedna poznamka ,menil som karburator 17,5 DellOrto,mam to od kamarata a hlavna tryska je 85 no mala by tam byt 90-moze to sposobovat tryska ,ze je chudobna zmes.Neviem posudit ci 85 a 90 moze robit taky rozdiel .Dik za radu
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
nevies posudit ale vies ze tam ma byt 90? a to mas odkial?miro2100 napísal:po nejakych 15-20km som pozrel na sviecku a dost je svetla-cize chudobna zmes,este jedna poznamka ,menil som karburator 17,5 DellOrto,mam to od kamarata a hlavna tryska je 85 no mala by tam byt 90-moze to sposobovat tryska ,ze je chudobna zmes.Neviem posudit ci 85 a 90 moze robit taky rozdiel .Dik za radu
- miro2100
- trojkolkár
theruck napísal:nevies posudit ale vies ze tam ma byt 90? a to mas odkial?miro2100 napísal:po nejakych 15-20km som pozrel na sviecku a dost je svetla-cize chudobna zmes,este jedna poznamka ,menil som karburator 17,5 DellOrto,mam to od kamarata a hlavna tryska je 85 no mala by tam byt 90-moze to sposobovat tryska ,ze je chudobna zmes.Neviem posudit ci 85 a 90 moze robit taky rozdiel .Dik za radu
Nove karburat.maju hlavnu trysku 90 DellOrto a preto si myslim ,ze min.90 by ta mala byt ,pripadne vacsia
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
velkosť trysky sa neda podla mna povedať ako z katalogu ak nie je všetko original, čiže si vymenil karb, nie je všetko original, tak kup sadu a skušajmiro2100 napísal:theruck napísal:nevies posudit ale vies ze tam ma byt 90? a to mas odkial?
Nove karburat.maju hlavnu trysku 90 DellOrto a preto si myslim ,ze min.90 by ta mala byt ,pripadne vacsia