aprilia sr 50 factory 2006 kedy meniť remeň a závažia príp.
Moderátor: Moderators
aprilia sr 50 factory 2006 kedy meniť remeň a závažia príp.
čaute chcel by som vás požiadať vie mi niekto povedať kedy by som mal meniť na mojej motorke asi závažia + remeň mám nabehané 7500 km a po minulom roku mi motorka ide o 10 km/h menej ale lepšie zrychľuje tak som usúdil že asi sa už niečo vydrelo alebo opotrebovalo.
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
valceky hej a asi aj ten remen ale ked to rozoberes tak uvidis v akom to je stave a co ece bude treba vymenit
takze to veselo mozes rozobrat, nieco urcite budes musiet vymenit
( dufaj ze to budu iba valceky a remen
)

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak prehnutý?? nemchápem remeň sa prehybá jak chodí cez remenice to je normálny stav treba zistiť aká je širka nového a omerať o kolko je vlastne obdratý...a vôbec tie kilometre nenasvedčujú na to že by ho bolo treba meniť... Aj na klasickej čine vydržia dlhšie ale aj nemusia podla toho jak tomu nakladášktmDriver napísal:nooo ale rozobral som to pozerám a válčeky ako nové akurát remeň trochu prehnutý tak teraz ?

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

zdravim, zatial nemam nejake velke skusenosti zo skutrami preto sa chcem spitat ze pri akceleracii pocut pistat a citit preklzovat remen, je to APRILIA SR 50 r.v 2002 ma najazdenych 11 700 km a na rovinke som sa dostal maximalne na 60KM/h a podla toho co som cital na nete by mal ist o nieco viac, takze teraz neviem do coho skor zavrtat, ci to bude remeńom alebo valcekamy alebo kontrasnou prucinou, prosim poradte
tu je foto:

tu je foto:

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
rozober a pozri alebo si daj skontrolovat do servisu svojho
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
ved by som aj skusil rozobrat ale namam nato potrebne naradie a nepoznam tu u nas na okoli zadny servis kde by sa nejak specializovali na scootre,,
kryt som uz dole dal a len tak naoko som sa kukol na remen ale ten vyzera byt v poho
a inac by som sa vas chcel spitat za to cele aj a talianskym tech. som dal 25 000, co nato poviete?
kryt som uz dole dal a len tak naoko som sa kukol na remen ale ten vyzera byt v poho
a inac by som sa vas chcel spitat za to cele aj a talianskym tech. som dal 25 000, co nato poviete?
Naposledy upravil/-a sssnip v St Aug 20, 2008 10:56 pm, upravené celkom 1 krát.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aprilia sr 50 factory 2006 kedy meniť remeň a závažia pr
remen uz je uzsiktmDriver napísal:čaute chcel by som vás požiadať vie mi niekto povedať kedy by som mal meniť na mojej motorke asi závažia + remeň mám nabehané 7500 km a po minulom roku mi motorka ide o 10 km/h menej ale lepšie zrychľuje tak som usúdil že asi sa už niečo vydrelo alebo opotrebovalo.
aaale este 2500km vydrzi neboj sa
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A inak šmýkať a pískať môže aj spojka ...ale tú skontroluješ len ak dáš dole zvon spojkový. a ten nedáš dole lebo nemáš ako... ak si šikovný dá sa spraviť na to blokovacia páka dva šrouby a asi 70cm nejakej pásoviny návody sú aj tu na fore....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!