valec 70ccm sport malossi
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Jan 17, 2008 4:47 pm
valec 70ccm sport malossi
ma niekto s tymto valcom skusenosti??ci je dost vykonny aj ked je to liatina?co vsetko potrebujem vymenit ked zakupim tento valec...chcem ho na peugeot jet force c-tech
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a ktory konkretne kit? streetracer,pro,racing,racing modular head? a koho nazor by si chcel ked pises tvoj? 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- aeroxxx
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Aug 17, 2008 4:07 pm
- Skúter: neuvedený
alcatelko tvoj nazor si rad vypocujem
je to ze 70cc Stage6 Sport PRO Big Bore Kit, ja totizto do toho az tak nevidim ...
rad by som vedel ze co by si dal do motora (neprihlianuc na peniaze) aby sa vykon zvisil na opimalnu hodnotu, vies nechcem z toho mackat uplne maximum. ja som uz takto z toho vymackal cez 100/kmh co je podla mna na 49cc fakt dost...

rad by som vedel ze co by si dal do motora (neprihlianuc na peniaze) aby sa vykon zvisil na opimalnu hodnotu, vies nechcem z toho mackat uplne maximum. ja som uz takto z toho vymackal cez 100/kmh co je podla mna na 49cc fakt dost...

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak ked to chces pocut len od neho napis mu rovno ss. inac mas to tu napisane asi 10x len to by sa ti to muselo chcet hladat. vies vobec aky tam mas motor alebo sa uspokojis s tym co ti tu niekto poradi a potom to bezrozmyslu kupis a das si to namontovat?aeroxxx napísal:alcatelko tvoj nazor si rad vypocujemje to ze 70cc Stage6 Sport PRO Big Bore Kit, ja totizto do toho az tak nevidim ...
- aeroxxx
- chodec
no keby som si bezrozmyslu chel tak to uz kupim ale to by asi aj tak dopadlo...
a prave preto to pisem sem aby na to mohly zareagovt aj ostatny a pripadne poradit
tak ze teraz k skutru : som si vedomi ze to je kvapalinou chladeny jednovalec 49cc a bol som prekvapeny ze sa da este zvisovat vykon, dokonca jedna firma ponuka na to nitro co je podla mna ista smrt pre motor po kratkej dobe.
som si vedomi ze tato prestavba si viziada dalsie ivesticie co sa tika napr. spojky,kluky,vzduch.filtru atd. lebo povodne by to nemuseli vydrzat ked prihliadnem aj na to ze ma 6 rokou a nebolo v motore nic menene.
dakujem vopred za neake rady

tak ze teraz k skutru : som si vedomi ze to je kvapalinou chladeny jednovalec 49cc a bol som prekvapeny ze sa da este zvisovat vykon, dokonca jedna firma ponuka na to nitro co je podla mna ista smrt pre motor po kratkej dobe.
som si vedomi ze tato prestavba si viziada dalsie ivesticie co sa tika napr. spojky,kluky,vzduch.filtru atd. lebo povodne by to nemuseli vydrzat ked prihliadnem aj na to ze ma 6 rokou a nebolo v motore nic menene.
dakujem vopred za neake rady

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no hlavne never tomu tachometru ktory ti ukazuje na 50tke 100 km/h takych 50tok je velice malo apochybujem ze ty mas zrovna jednu z nich. predtym jak zacnes do toho investovat velke penaze tak si premyli ci ti to za to stoji. ci si ten skuter chces nechat alebo co s nim budes robit. lebo das do toho 50 litrov a potom to nepredas ani za 40 jak ja 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nechapem tvojej otazke..mas ten valec a co k nemu este alebo co?aeroxxx napísal:alcatelko tvoj nazor si rad vypocujemje to ze 70cc Stage6 Sport PRO Big Bore Kit, ja totizto do toho az tak nevidim ...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- aeroxxx
- chodec
to all
no to je tiez pravda ze tachometru netereba verit ale jazdil som vedla auta ktore islo +- 100
a ja si ho urcite nechavam, mam objednane nove body
ten valec zatial nemam a co vlastne chem vediet ze co vsetko ta prerabka na 70cc vyzaduje

a ja si ho urcite nechavam, mam objednane nove body

ten valec zatial nemam a co vlastne chem vediet ze co vsetko ta prerabka na 70cc vyzaduje