pomaly ide :D

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Ujo Dodo
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Aug 27, 2008 1:23 pm

pomaly ide :D

#1 Príspevok od užívateľa Ujo Dodo » Št Sep 04, 2008 7:24 pm

ja sa do toho moc nevyznam(mohli ste si uz vsimnut:D) ale chcel by som radu: Ako mozem zvysit vykon motora???Jeden chalan mi poradil ze mam kupit piest,ci co :Dno a ja nevim ani co to stoji......a uz som dal zbrusit valcek pri remeni......zvysilo mi to trochu ten vykon ale mi hovorili ze sa moze ... daco ...tak mi poradte ako sa da zvysit ten vykon pls :)

Sonka26
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
Skúter: Yamaha Neos 50
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa Sonka26 » Št Sep 04, 2008 7:33 pm

takych tem je tu trimilionydesat...kua, tak a ked uz si tak lenivy/neschopny najst taku temu, tak napis ss niekomu schopnejsiemu a nezakladaj novu temu...
podpis som si este nenastavil

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#3 Príspevok od užívateľa skaza » Št Sep 04, 2008 7:38 pm

heh no tak piest tam mas isto pokial ti to ide nemyslel tak nahodou novy valec?? :) a ak ces trochu zvisit vikon najskor skus napisat aky mas skuter mozno tam mas len restrikcie a ide ti to pomali

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: pomaly ide :D

#4 Príspevok od užívateľa theruck » Št Sep 04, 2008 7:39 pm

Ujo Dodo napísal:ja sa do toho moc nevyznam(mohli ste si uz vsimnut:D) ale chcel by som radu: Ako mozem zvysit vykon motora???Jeden chalan mi poradil ze mam kupit piest,ci co :Dno a ja nevim ani co to stoji......a uz som dal zbrusit valcek pri remeni......zvysilo mi to trochu ten vykon ale mi hovorili ze sa moze ... daco ...tak mi poradte ako sa da zvysit ten vykon pls :)
www.scooter-tuning.sk tam si to poklikaj mas to tak na 30 minut a hned si v obraze

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"