problem s "jednotkou"
Moderátor: Moderators
vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....
ale aby jeden napisal ze na 4T neni dobre pouzivat piston stoper lebo sviecka je umiestnena v hlave sikmo na piest nakolko su na vrchu ventili tak to nenapise nik....tiez som si to pracne nasiel na inom fore...
co tak radsej miesto blbych pripomienok napisat ako zaaretovat kluku na cinanoch JL atd....ze ak nemam velke blicky a kechcem posrat ozubenie po ktorom bezi pastorok startera....tak to ide aj s druhej strany....zmontujem ventilator a cez 2 sruby a trubku zapretu o vyfuk alebo ram zaaretujem rotor magneta a pokojneodsrubujem maticu na variu....pozor na cievky statora magneta...
ale aby jeden napisal ze na 4T neni dobre pouzivat piston stoper lebo sviecka je umiestnena v hlave sikmo na piest nakolko su na vrchu ventili tak to nenapise nik....tiez som si to pracne nasiel na inom fore...
co tak radsej miesto blbych pripomienok napisat ako zaaretovat kluku na cinanoch JL atd....ze ak nemam velke blicky a kechcem posrat ozubenie po ktorom bezi pastorok startera....tak to ide aj s druhej strany....zmontujem ventilator a cez 2 sruby a trubku zapretu o vyfuk alebo ram zaaretujem rotor magneta a pokojneodsrubujem maticu na variu....pozor na cievky statora magneta...
vlady ma viac ako 3500 prispevkov....mozes pouzit hladat...a nenajdes to v nich....ak aj nahodou ano....gratulujem....ty mas toho vladyho rad ze....
nemyslel som najst nahodou nieco v prispevkoch ....
ale mas postup v FAQ napr ako zhodit vario len s blickami alebo stolarskou svorkou...ale to plati iba pre vario bez ozubenia....
lenze je tu vela cinanov a toto pre nich neplati....chapes....
ze tak tam dopisat ze pre tych co maju cinu tak to treba robit inac....lebo to pose.....
ze preco to nenapisem sam......lebo pride taky ako si ti a napise "cucak jeden nam majstrom sveta bude pisat jak sa dava dole vario na cine"......a este aj nevie pisat
nemyslel som najst nahodou nieco v prispevkoch ....
ale mas postup v FAQ napr ako zhodit vario len s blickami alebo stolarskou svorkou...ale to plati iba pre vario bez ozubenia....
lenze je tu vela cinanov a toto pre nich neplati....chapes....
ze tak tam dopisat ze pre tych co maju cinu tak to treba robit inac....lebo to pose.....
ze preco to nenapisem sam......lebo pride taky ako si ti a napise "cucak jeden nam majstrom sveta bude pisat jak sa dava dole vario na cine"......a este aj nevie pisat
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ani som sa nikde nedocital ze pouzivas piston stoper tak sa nestazuj temu si zacal ze ti prevodovka blbo radi rychlosticolorconceptGT napísal:vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....
a piston si pouzil skor jak si dosiel na forum zrejme takze by ti tato info bola aj tak na dve veci
a miesto toho aby si si zistil ako sa to opravuje tak to azse poseres a zase nam vynadas, nie? daj to radsej do servisu lebo ty pokazis aj viecko od nadrze
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A toto je zas o TECHNICKOM ROZUME A MYSLENÍ dávať nejaké železo namiesto sviečky a myslieť si že je to jedno akým spôsobom a hlavne pod akým uhlom na to pôsobí tá sila od piestu, (podla mňa si ani netušil ako taký stoper funguje len si to čítal že to je na bloknutie kluky a šup ho tam) a to nieje naša chyba !!!! Aak ho dakto nemá ten technický základ tak nech sa radšej do ničoho nerýpe...ja viem aj mne sa občas podarí všeličo pokaziť a asi určite každému ale šak toto sú základy !!!! aby si každý kto do niečoho takého ide vedel uvedomiť čo môže a čo nie ......colorconceptGT napísal:vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ehm...

ale to je jedno, hlavne nech sa to da do poriadku a chlapec opat bude jazdit... (a clovek sa chtiac-nechtiac najlepsie uci na vlastnych chybach, takze bude aj mudrejsi)VLADY napísal:Nestraš ho, piston stoper sa opiera o stred piestu .... to by museli ten piest preraziť......A to by potom ten motor nemal kompres a ani sanie a sviečka by bola bývala suchá lebo by to ani nenasalo zmes pod piest do klukovky...a to som teda ešte nepočul, aj keď na tento spôsob blokovania motora mám tiež názor že asi nieje moc šetrný....THeBaNDiT napísal:hmm... je to divne, ze po vymene remena sviecka prestala davat iskru a po jej vymene uz iskra je, sviecka je mokra a aj tak nestartuje...
ako ste blokovali variator pri vymene remena? Je to 4T? Nepouzili ste nahodou pistonstopper? (mierim tam, ze ak je to 4T a pouzili ste pistonstopper, je tu ista pravdepodobnost, ze ste domrvili valec a nastala strata kompresie, ale nechcem strasit, je to len hypoteza s certom na stene)
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
- Skúter: neuvedený
tymto by som chcel podakovat vsetkym ktori sa vyjadrili k veci a hlavne sa pokusali pomoct mi, a to konkretne matopn, alcatelko, VLADY, THeBaNDiT, jean
osobitne podakovanie este vyryvacom, ktori si vedia iba utahovat z ludi - amaterov a napisat nic k veci informativne..ste majstri..ved vy viete..naco vas aj menovat
osobitne podakovanie este vyryvacom, ktori si vedia iba utahovat z ludi - amaterov a napisat nic k veci informativne..ste majstri..ved vy viete..naco vas aj menovat