problem s "jednotkou"

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#101 Príspevok od užívateľa matopn » Ut Júl 29, 2008 1:54 pm

len do neho nerip bo budes potrebovat pomoct a uz ti nic neprecita a nepomoze :twisted:
podpis som si este nenastavil

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#102 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 1:58 pm

ved mi ani nepomohol.. :wink:

colorconceptGT

#103 Príspevok od užívateľa colorconceptGT » Ut Júl 29, 2008 2:14 pm

vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....
ale aby jeden napisal ze na 4T neni dobre pouzivat piston stoper lebo sviecka je umiestnena v hlave sikmo na piest nakolko su na vrchu ventili tak to nenapise nik....tiez som si to pracne nasiel na inom fore...
co tak radsej miesto blbych pripomienok napisat ako zaaretovat kluku na cinanoch JL atd....ze ak nemam velke blicky a kechcem posrat ozubenie po ktorom bezi pastorok startera....tak to ide aj s druhej strany....zmontujem ventilator a cez 2 sruby a trubku zapretu o vyfuk alebo ram zaaretujem rotor magneta a pokojneodsrubujem maticu na variu....pozor na cievky statora magneta...

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#104 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 29, 2008 2:44 pm

Vlady to už aspoň 2x písal...

colorconceptGT

#105 Príspevok od užívateľa colorconceptGT » Ut Júl 29, 2008 3:12 pm

vlady ma viac ako 3500 prispevkov....mozes pouzit hladat...a nenajdes to v nich....ak aj nahodou ano....gratulujem....ty mas toho vladyho rad ze....
nemyslel som najst nahodou nieco v prispevkoch ....
ale mas postup v FAQ napr ako zhodit vario len s blickami alebo stolarskou svorkou...ale to plati iba pre vario bez ozubenia....
lenze je tu vela cinanov a toto pre nich neplati....chapes....
ze tak tam dopisat ze pre tych co maju cinu tak to treba robit inac....lebo to pose.....
ze preco to nenapisem sam......lebo pride taky ako si ti a napise "cucak jeden nam majstrom sveta bude pisat jak sa dava dole vario na cine"......a este aj nevie pisat

jean
motorkár
motorkár

#106 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 29, 2008 3:28 pm

Tak počúvaj ty cucák, ako sa dáva dole vario je tu možno aj tretina príspevkov a ano, mám rád vladyho, lebo neni taký hňup ako ty. A keby si dal do vahľadávača piston stopper, tak ti medzi poslednými príspevkami našie, že je nevhodný pre 4t.

colorconceptGT

#107 Príspevok od užívateľa colorconceptGT » Ut Júl 29, 2008 3:31 pm

som ta nasr.....som rad lebo aj ty mna.....koncim s tymto nezmyslom....

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#108 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 3:38 pm

dalsie info..nove ventily..nemate niekto? :-D valec nemusi ist novy..pojde tam sucha vlozka..ale treba tie ventily..

jean
motorkár
motorkár

#109 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 29, 2008 3:51 pm

minibikemania.sk v Alekšinciach, tam ich predávajú za akotak slušné ceny

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#110 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 4:58 pm

blba otazka ale to su tieto dve veci?
prva vec
druha vec

alebo aj tato?
tretia vec

jean
motorkár
motorkár

#111 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 29, 2008 5:02 pm

Jednoducho tam zoberieš svoje staré ventily a vypýtaš si také isté, ak ti nebudú vedieť dať priamo na tvj motor. Najprv zavolaj, to je lacnejšie

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#112 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 5:07 pm

ale pytam sa ci su to tie suciastky :oops: ci treba vsetky tri do motora

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#113 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 5:13 pm

colorconceptGT napísal:vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....
ale aby jeden napisal ze na 4T neni dobre pouzivat piston stoper lebo sviecka je umiestnena v hlave sikmo na piest nakolko su na vrchu ventili tak to nenapise nik....tiez som si to pracne nasiel na inom fore...
co tak radsej miesto blbych pripomienok napisat ako zaaretovat kluku na cinanoch JL atd....ze ak nemam velke blicky a kechcem posrat ozubenie po ktorom bezi pastorok startera....tak to ide aj s druhej strany....zmontujem ventilator a cez 2 sruby a trubku zapretu o vyfuk alebo ram zaaretujem rotor magneta a pokojneodsrubujem maticu na variu....pozor na cievky statora magneta...
ani som sa nikde nedocital ze pouzivas piston stoper tak sa nestazuj temu si zacal ze ti prevodovka blbo radi rychlosti
a piston si pouzil skor jak si dosiel na forum zrejme takze by ti tato info bola aj tak na dve veci
a miesto toho aby si si zistil ako sa to opravuje tak to azse poseres a zase nam vynadas, nie? daj to radsej do servisu lebo ty pokazis aj viecko od nadrze
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#114 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 29, 2008 5:43 pm

colorconceptGT napísal:vidis to vselijake hovadiny tu vie kazdy napisat, co je smutne aj ty vyhladavany ....
A toto je zas o TECHNICKOM ROZUME A MYSLENÍ dávať nejaké železo namiesto sviečky a myslieť si že je to jedno akým spôsobom a hlavne pod akým uhlom na to pôsobí tá sila od piestu, (podla mňa si ani netušil ako taký stoper funguje len si to čítal že to je na bloknutie kluky a šup ho tam) a to nieje naša chyba !!!! Aak ho dakto nemá ten technický základ tak nech sa radšej do ničoho nerýpe...ja viem aj mne sa občas podarí všeličo pokaziť a asi určite každému ale šak toto sú základy !!!! aby si každý kto do niečoho takého ide vedel uvedomiť čo môže a čo nie ...... :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

matopn
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#115 Príspevok od užívateľa matopn » Ut Júl 29, 2008 6:48 pm

colorconceptGT sekas machra co si zozral prirucku mladych svistov a teraz tu budes king a urazat skalnych prispievatelov sa ZOBUD s toho soku ze si sa narodil

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#116 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 29, 2008 10:35 pm

ja len podotknem, ze zakladatelom a "majitelom" spominanych problemov je Flash99 a nie colorconceptGT... lebo z poslednych prispevkov mam pocit, ze doslo k nedorozumeniu... ale to len tak na okraj. :fish:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

matopn
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#117 Príspevok od užívateľa matopn » Ut Júl 29, 2008 10:37 pm

VIEM KTO EJ ZAKLADATELOM A KTO TU EJ BUZERATOROM temu citam od zaciatku a zakladatel mal od zaciatku pravdu len vlady ho podporoval ze sa to mohlos tat inak sme sa mu tu smialy a pritom sme nemali pravdu :cry:

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#118 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 29, 2008 10:53 pm

ehm... ;) 8)
VLADY napísal:
THeBaNDiT napísal:hmm... je to divne, ze po vymene remena sviecka prestala davat iskru a po jej vymene uz iskra je, sviecka je mokra a aj tak nestartuje...

ako ste blokovali variator pri vymene remena? Je to 4T? Nepouzili ste nahodou pistonstopper? (mierim tam, ze ak je to 4T a pouzili ste pistonstopper, je tu ista pravdepodobnost, ze ste domrvili valec a nastala strata kompresie, ale nechcem strasit, je to len hypoteza s certom na stene)
Nestraš ho, piston stoper sa opiera o stred piestu .... to by museli ten piest preraziť......A to by potom ten motor nemal kompres a ani sanie a sviečka by bola bývala suchá lebo by to ani nenasalo zmes pod piest do klukovky...a to som teda ešte nepočul, aj keď na tento spôsob blokovania motora mám tiež názor že asi nieje moc šetrný....
ale to je jedno, hlavne nech sa to da do poriadku a chlapec opat bude jazdit... (a clovek sa chtiac-nechtiac najlepsie uci na vlastnych chybach, takze bude aj mudrejsi)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#119 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ut Júl 29, 2008 11:08 pm

tymto by som chcel podakovat vsetkym ktori sa vyjadrili k veci a hlavne sa pokusali pomoct mi, a to konkretne matopn, alcatelko, VLADY, THeBaNDiT, jean
osobitne podakovanie este vyryvacom, ktori si vedia iba utahovat z ludi - amaterov a napisat nic k veci informativne..ste majstri..ved vy viete..naco vas aj menovat

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#120 Príspevok od užívateľa VLADY » St Júl 30, 2008 3:33 pm

Pekná debata..na 6 strán...
A neďakuj.... nemáš za čo... :P
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#121 Príspevok od užívateľa Flash99 » Št Júl 31, 2008 2:40 pm

tak skuter je hotovy..potvrdilo sa najhorsie..5kesov oprava..

P.S: objednal som origi remen z kosic adamota a vraj je zly-dlhsi..cisla sedia..presne je to ten isty..tak ja to uz nechapem..

jean
motorkár
motorkár

#122 Príspevok od užívateľa jean » Št Júl 31, 2008 3:55 pm

Flash a čo presne mu bolo? 500 neni na hentých hajzlíkoov moc, ja som ich tipoval nnajmenej na 5000

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#123 Príspevok od užívateľa Flash99 » Št Júl 31, 2008 4:59 pm

jean napísal:Flash a čo presne mu bolo? 500 neni na hentých hajzlíkoov moc, ja som ich tipoval nnajmenej na 5000
je to 5.000 :lol: vraj cele domrvene..piest,ventily..a tak..este tam musim na nastavenie ventilov..ach jaj..

jean
motorkár
motorkár

#124 Príspevok od užívateľa jean » Št Júl 31, 2008 5:26 pm

Takže zmrdi zase nesklamali Nový motor totiž stojí okolo 6t. celý, keby neboli hajzli, tak ti to povedia, že to nemá zmysel opravovať.

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#125 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Júl 31, 2008 6:11 pm

a tristvrte veci co mu vymenia aj tak ostane starich len vyfakturovanich viva slovakia :pottytrain2:

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"