vsetko bolo ok...ale zase len za studena...skuter tahal akoby siel na zadne...akonahle sa vsak zohrial uplne ochabol a zdalo sa mi akoby nezaberal...skusil som dat lahke valceky - nove..mali 4g alebo dokonca 3,5 a vobec mi ani nenastartoval...

po nasadeni tej vacsej trysky som sa rozhodol ze to idem previest a zohriat...neletel som na max. ale skusal som rozbehy...az pokial som nezacal pocitovat totalnu stratu sily

az na jednu udalost.
na poslednom semafore sa rozbehol, velmi pomaly (nie som pro, ale mal som pocit akoby presmykoval remen) a len tak si prebublaval az zhasol uplne... potom este chytil len tak do stratena a zhasol nadobro...nakopavacka funguje dobre - este som nemal cas pozriet dnu ale nakoniec som to dotlacil domov. moze opotrebovany remen sposobit ze motor nejde? proste ani nestartuje? kevlar mi pride az v pondelok...a sviecku mam novu - tak sa este nestacila vypalit- takze neviem aka zmes tam je... dal som vacsiu trysku lebo ten vyfuk je PRO - ak to dam dokopy urobim video...ten vyfuk taha ako raketa..nie je az tak hlucny a pridal mi velmi vela-akoby som mal novy motor...proste uzasne.. nenormalne..tolko som od toho ani necakal... a vyfuk je momentalne medzi top 3 vyfukmi v 50cc odporucanymi v UK. top 3 musi byt kvalita..
napadlo ma ze ci netreba nakoniec vymenit valceky este raz za trochu tazsie..ale aj tak za studena tahal ako drak...momentalne ho ani nenakopnem - ja nakopavam skoro vzdy (stara skola). jedine co je tam je nova sviecka - nova spojka + zvon a novy vyfuk + vacsia tryska a opotrebovany remen....

ak moze stary remen sposobit ze motor nestartuje tak to vidim na remen - lebo som mal pod krytom dost vela cierneho prachu a nakolko nemam pri sebe novy remen nemozem ho porovnat - velkost - tak si len mozem odhadovat ze je zodrany...elbo ten cierny prach je od remena, urcite tam nemam blato alebo humus...mozno ak trochu prachu zo starej spojky...ale to skorej vyzerra na prach z remena ako na prach zo spojkoveho oblozenia...
urobil by som aj fotky...ale bohuzial po neuspesnom teste som to uz viac nerozoberal...stravil som nad tym 4 hodiny zase..a uz som nevladal ist dalej...
tak otazka dna znie:
MOZE STARY REMEN ALEBO NESPRAVNE VALCEKY VO VARIATORE SPOSOBIT TOTALNU NEFUKCNOST MOTORA? RESP> BLOKOVAT JEHO STARTU?
Ps: ten zvon je nejaka nova generacia - review je ze patri k tej spojke - brother - mal by byt specialne tvrdy a odolny + lahky. kupoval som ho pod kolonkou speedfight 2 AC - a volal som im pri objednavke..firma je zabehana a len potvrdili ze je to bezny zvon s lepsim ucinkom...teda bezny zvon za 50ecek. takze dufam ze nebude drag racing zvon...

pani radte..ak je treba foto dokumentacia staci povedat co a ja to nafotim...