Co som sa do teba? Navazal? Precitaj si pozorne moj prispevok. Napisal som: sam si si dobre neporadil pri vybere skutra. Absolutne som ta neurazil a pravidla fora mi dovoluju komentovat cokolvek. Ako pisal marko, nenarazal som na to ze mas cinu, ale ze mas 4T, ta je tak ked clovek najprv kupi skuter a potom sa prihlasi na forum. Nadavas jak tazky 15 rocny king a myslis si ze ti niekto poradi ?Iwan napísal:no sak chcel som len poradit, bol som upozorneny ze radim zle, priznal som ze som v tom spravil chybu a na buduce uz radit nebudem sak normalka ale to ze radim zle neznamena ze niekto sa zacne do mna navazat a narazat ze som si vybral na hoven scoot co je koho do toho
no sak mam 50cc 4T no a co teraz mam skocit z mosta?
uz som to sem pisal ze mam tu cinu na hranie, keby som chcel tak si kupim iny...
ten scoot co mam neni na zavodenie a ukazovanie, ja ho mam pre srandu a jazdenie si po meste a ked to niekomu vadi tak ja co s tym mam
Zamysli sa nad sebou, je jasne ze si si uvedomil chybu nakolko chces utekat kade lahsie z tohto fora. To hovori za vsetko...