dusi ho
Moderátor: Moderators
- speedy751
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 8:45 pm
- Skúter: Gilera Runner 70cc
Re: dusi ho
chlapci ale mne ho dusi len na studenno ked prejdem 500m tak uz je secko pohode poradte cim to moze bit cera som ho nakopol a na volnobehu bol 5min a nepomohlo
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ako to iste robilo aj bratovi na CPI Aragone, ale tym stylom, ze zahrieva zahrieva, ale i tak tie prve metre isiel motor menej ochotne... ale to je normalne, proste prvych 100-200m tomu nevyhuluj len pekne pianko presun, a potom uz je motor isto dostatocne zahriaty... kazdy scooter je iny, a rozhodne nie je dobre, ked hned po nastartovani tomu svojmu kamos naklada plny kotlik (hoc' mu ide).
Takze nastartuj, nechaj zahriat (ja som na mojom K. Matrixe cakal, pokial nejdu z vyfuku teple spaliny) a potom prvych 100-200m jemne... a potom uz to ide.
Takze nastartuj, nechaj zahriat (ja som na mojom K. Matrixe cakal, pokial nejdu z vyfuku teple spaliny) a potom prvych 100-200m jemne... a potom uz to ide.
- speedy751
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 8:45 pm
- Skúter: Gilera Runner 70cc
zajtra doobeda sa este pohoram s karburatorom pred cestou do topolcian
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Len si nerozšteluj karb aby si do tých Topolčian išiel
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Ja mám na mojom CPI podobný problém (ak nie ten istý)..naštartujem nechám zahriať a ak stál približne tých 12 hodín v garáži(od večera do rána) tak prvé metre nechce ísť ani do otáčok...až po takých 100 metroch..aj na stojane keď je a trochu pridám tak ako keby ho dusilo...mám príliš bohatú zmes(veľa benzínu??)??dnes som vyčistil vzduchový filter zajtra ho tam hodím a uvidím...ak nie tak sa pohrám s karbutátorom..a uvidíme..
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vidím že kto nemal a nejazdil (a hlavne v zime) nejakú škodofku alebo žigula z karbecom tak si myslí že motor natočím a idem.... Ste všetci asi zblbnutý z tých striekačiek čo sú v autách montované už pekných pár rôčkov....Tam to tak viacmenej funguje že to ťahá aj studené...ale karbec je karbec ...skrátka skúsenosť ničím nenahradíš....
PS, čo to znamená : naštartujem a nechám zahriať??? kolko to je časovo??? Jak vieš že už je zohriaty???Ale netvrdím že to nemôže mať problém zo správnou zmesou a nastavením karbecu...

PS, čo to znamená : naštartujem a nechám zahriať??? kolko to je časovo??? Jak vieš že už je zohriaty???Ale netvrdím že to nemôže mať problém zo správnou zmesou a nastavením karbecu...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no casovo to je 3-5 minut (zakial zamknem garaz a dam prilbu atd.) predtym mi to nerobilo ked som mal seriu az potom co som nahodil ladak a multivar...a viem ze urcite neni ani z daleka zahriaty tak ako ked jazdim ale uplne studeny byt nemoze..