Cina 4T - nevladze
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 10:41 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Cina 4T - nevladze
vlady: ja nechcem aby mi to islo 90 km/h ale chcem späť povodny stav moto,lebo toto mi predtym nerobilo!!
EDIT:// kukol som sa na tu sviecku , je cela cierna, akoby bolaz uhlia , ale teraz bola menna pred tyzdnom kua. co s nim mam robit?
EDIT:// kukol som sa na tu sviecku , je cela cierna, akoby bolaz uhlia , ale teraz bola menna pred tyzdnom kua. co s nim mam robit?
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
keby si tak trošku popremyšlal.....to by pomohlo....asi logika, ked je čierna sviečka treba skusiť menšiu trysku...v tomto pripade platí Damova rada...hlavne , že si pisal pred par prispevkami, že zmes je dobre naladená však...
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
nepsial som ze je dobre naladena, a skade ja teraz mam zohnat tu trysku ??
boze keby si trosku hladal aspon trosicku,napriklad alcatelko z fora ti ju zozene.
-
- motorkár
najlepšie bude ked si pozrieš tu na fore niekoho kto je z okolia košic a poprosiš ho či by sa ti na to nepozrel....no z kade by si asi trysku zohnal....čo mysliš??? ja si myslim , že z obchodu....a hlavne musiš vedieť aku tam maš povodnu vieš?? a kupuje sa sada trysiek s patričnym zavitom pre tvoj karburator...lebo pochybujem že na prvý krat trafiš spravnu trysku, že by si si kupil hned tu spravnu....inak neviem prečo si sa vykašlal na tu servisnu vymenu oleja...ked sa v tom nevyznaš a zbytočne ti padla zaruka...takto si im to mohol odniesť a mal by si pokoj a nemusel si takto teraz špekulovať.
ak si to ani nikdy nerozoberal (čo dedukujem z toho že nevieš ani ako ma byť zmes odladena) tak to ani nerozoberaj radšej. takto cez net Ti tažko pomocť. podla mna tam bude viac veci treba dorobiť...na 4T sa po 1000km aj meni olej +sa aj nastavuju ventili čo si Ty asi pri tej domacej vymene oleja nerobil predpokladam.
ak si to ani nikdy nerozoberal (čo dedukujem z toho že nevieš ani ako ma byť zmes odladena) tak to ani nerozoberaj radšej. takto cez net Ti tažko pomocť. podla mna tam bude viac veci treba dorobiť...na 4T sa po 1000km aj meni olej +sa aj nastavuju ventili čo si Ty asi pri tej domacej vymene oleja nerobil predpokladam.
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
no bol meneny len olej a nova sviecka. Nic ine nebolo nastavovane okrem tej skrutky.Som z okolia košic presnejšie smerom na Rožňavu, a ani som nemal moznost, ako ho odviest do servisu do kosic na predajnu adamoto. Po zime mi dlho nechelo naštartovať a kedze nemam ani vodicak a ani rodicia na to nemali cas, tak som sa na to vykaslal a doma to spravil.
Je tu dakto z KE a okolia,kto by sa na to pozrel?
Je tu dakto z KE a okolia,kto by sa na to pozrel?
-
- motorkár
na fore je taka kolonka členov fora ma nazov "mapa členov fora ochotnych pomocť" a tam je zoznam...čo keby si skusil tam pohladať a niekomu napisať.... http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?f=5&t=5873
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Raz pišeš že sviečka je čierna a raz je maš dobre nastavenu zmes
veď sviečka hovori za všetko že zmes je bohata. a akou strunkou si to točil????? Ako prve prečisti vzduchovi filter možno je tak zaneseny že prepušta malo vzduchu a tym padom je zmes bohata veď skus už niečo s tym urobiť lebo tim že sediš pri nete sa to neopravi

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
uz to ide perfektne!! Ta nasavacka vzduchu na prednej strane airboxa bola tak zasenesa prachom,ze som sa cutoval ze ta motorka este ide xD uz som to urobil pred obedom ale diky vsetkym za rady, konecne do sliape ako dabol xD 
### Damo555, zasah do cierneho
- THeBaNDiT

### Damo555, zasah do cierneho

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
čo som hovoril ale som rad že ti to už šlape a neuseli sme sa tu toľko hadať 

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Este by som sa chcel spytat ako resp. cim by sa dalo zvysit vykon motora , lepsia akceleracia . Niekto mi tu radil vymenit variator. Co sa tym zlepsi zmeni?
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
akcelerácia a maximalka
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
huha tak to je celkom ok, mozno ze si to objednam a ten vyfuk LeoVince Scoot by pasovalo na moj?
-
- motorkár
načo ti je Leo Vince fuk?? nič ti to neprida na vykone a huči to jak hovado. ja som ho mal. zbytočne vyhodene peniaze. radšej kup malossi multivar a remen lepši.
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
okac, dik za radu. Uz by bolo na case nieco si na tom skutri vylepsit ...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nájdi si témy o úprave 4T čínskeho scootra ,možno bolo dačo také popísané na tom SK scootrovom fore na čínske scootre-link už nemám v záložkách takže Ti ho neviem poslať , Ale vygoogliš ho snáď...neviem čo a či ešte funguje alebo poprezeraj aj tu staré veci ohladom takých strojov ale moc toho asi nebude...vieš 2T sa tuní predsa len lepšie a z väčším úspechom. Nechci tu po nikom, aby sme sa zas opakovali x krát a písali Ti dávno písané veci ohladom toho...aj tak Ti asi skoro každý napíše že je to strata času a aj peňazí....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
pravdaze, chapem. No uz som to tu pred par dnami prezrel ale vela tu toho neni,nevadi. Popozeram sa po zahranicnych forach.
// Zvysi sa tym aj reakcia motora? Lebo ked pridam na plyn,tak to trocha trva kym sa moto rozhybe. Na youtube je plno videi,kde pridaju plny a uz ich dviha na zadne, no ja to nechem davat na zadne, staci lepsia reakcia,akceleracia a speed. Nerozpadne sa mi cinanka moja?
// Zvysi sa tym aj reakcia motora? Lebo ked pridam na plyn,tak to trocha trva kym sa moto rozhybe. Na youtube je plno videi,kde pridaju plny a uz ich dviha na zadne, no ja to nechem davat na zadne, staci lepsia reakcia,akceleracia a speed. Nerozpadne sa mi cinanka moja?

-
- motorkár
napiš "kredencovi" on Ti presne povie čo sa stane s činakom po tuningu....tunovať činu možeš len ak maš prisun lacnych dielov neobmedzeny čo Ty asi nebudeš mať. Ty ho nechceš stavať na zadne....no "kredenc" ho postavil a nie na zadne ale 3x na predne a vysledok....3x ohnuta predna vidlica.
ked si chcel mať razantne rozbehy , prečo si kupoval činu 4T???
Včera som sa vozil s členom fora "modreoko" a sa ho možeš opytať, ako sme obiehali Vonroad 150ccm...ani si neškrtol, sme ho obiehali v kopci a kym chlap prišiel na Sliač my s "modroočkom" sme už mali polovicu kavy vypitej. takže asi si vieš predstaviť ked z činy 150ccm nevedel vymačknuť nejaky vykon tak Ty s 50ccm nebudeš na tom velmi dobre.
ked si chcel mať razantne rozbehy , prečo si kupoval činu 4T???
Včera som sa vozil s členom fora "modreoko" a sa ho možeš opytať, ako sme obiehali Vonroad 150ccm...ani si neškrtol, sme ho obiehali v kopci a kym chlap prišiel na Sliač my s "modroočkom" sme už mali polovicu kavy vypitej. takže asi si vieš predstaviť ked z činy 150ccm nevedel vymačknuť nejaky vykon tak Ty s 50ccm nebudeš na tom velmi dobre.
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
urcite nie som bohac, zeby som vrazal 2000 eur fajny skuter, aj tato cina ma stala 36 000SK a nepouzivam ho len ja ale cela rodina...pri kupe som este o tuningu ani nerozmyslal.
-
- motorkár
no za to čo si dal za činu tych 36 000 si mohol mať jazdeneho runnera alebo aprilku a nemusel si tu teraz riešiť rozjazdy. inak si pekne draho kupil činana....
ja som dal za 4T činu v decembri 2008 12 000sk uplne novy skuter...
nie si bohač a už si chcel kupovať leo vinci vyfuk čo stoji 5000sk a nič to skutru neprida...
, ked budeš chcieť aby to len trošku lepšie chodilo tak minimalne 5000sk do toho ešte narveš(minimalne) a aj tak ti to nebude dobre. nehovoriac o tom že už je ti aj tak zbytočne že si kupoval novy skuter , ked ti na nom padla zaruka.

nie si bohač a už si chcel kupovať leo vinci vyfuk čo stoji 5000sk a nič to skutru neprida...

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
tjn... keby som ho vedel predat, urcite by som si kupil jazdeny scoot ale dobry nie cinsky ...
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
36 litre za činu a čo je to vlastne 125ka??? ja za moju 150tku som dal 20 litre ako nova mala najazdenych 1200KM
-
- motorkár
Damo, Damo čitaj pozorne....tot ma napisane v prvom prispevku chalan: "mojim skutrom znacky Znen, presnejsie ZN50QT" a to čislo 50QT znamena že je to 50ka 4T. či že podla mna brutalne vela penazi za 50ku 4T činu....ale čo už...ked je doma.
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
ano je to 50ka a bol kupovany v Adamoto. No dostal som k nemu 2 prilby a kufor.
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No tak to máš ten istý motor čo ja v 50tke. A dedo kupoval v Adamse skútra 125tku ktorá stala 30 000 a potom mu spustil ešte 5 000 tak ho ma za 25 000 a 125tku a ti 50tku za toľko peniazi
Ako hovori Mitko za tie prachy si mohol mať značkovi skuter