KYMCO AGILITY 50

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
pepepe111
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Jún 24, 2006 3:30 pm
Skúter: neuvedený

#26 Príspevok od užívateľa pepepe111 » Pi Aug 04, 2006 2:53 pm

Ja mam tiez kymco agility 50, mam nabehanych uz 2000km...zabeh je dost dolezity, ked xes, aby ti motor vydrzal co najdlhsie v co najlepsom stave...Prvu prehliadku som mal po 300 km, to bola vymena olejov, nastavenie volnobehu, kontrola spojov a tak...Po 1000km som mal druhu prehliadku, to bolo vymena olejov vymena trysky v karburatore za trysku s vacsim priemerom, tusim to bolo len o dve stotinky, vymena vodiaceho valceka vo variatore...myslim ze tak sa to vola , kontrola spojov, nastavenie volnobeznych otacok...Trysku a ten vodiaci valcek do varia si dostal spolu z moto...nie??? ja som to tak dostal...Rozdiel??? prvych 1000 km som neprekracoval 30 km/h.../teda pokial sa darilo...snazil som sa.../ :D ...Vtedy mi to dalo okolo 50-55km/h, teraz som isiel max 75km/h, lebo viac som sa bal....myslim, ze do 80km/h potiahne... 60km/h chodim normalne... v pohode :)
podpis som si este nenastavil

megalomaniax

#27 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Pi Aug 04, 2006 7:15 pm

mas pravdu MORPH..aj mne ubudlo z kvapaliny a teraz mi brzda kusok piska, lebo je jej tam malo akurat dnes som bol kupit kvapalinu ze si ju dolejem..nieje to nic tazke je to ako kotucka od biku taze len dolejem a odvzdusnim , to by som mal zvladnut..nie tak v podstate nejde ani o maximalku tych 75 mi bude stacit bohato..ja len aby sa kusok zvysila akceleracia..ked budem xciet zvysit akceleraciu budu stacit tie valceky do varia?..teda jasne ze spravnu vahu , to sa opytam tam v predjni..dufam ze poradia a ze sa v tom dostatocne vyznaju...

morph

#28 Príspevok od užívateľa morph » Pi Aug 04, 2006 10:21 pm

hej,na zvysenie akceleracie stacia lahsie valceky....a ta kvapalina-mali by mi to spravit vo servise zadara :)

armani
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Júl 18, 2006 11:33 am
Skúter: Kymco Agility 125
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa armani » Pi Aug 04, 2006 10:53 pm

Dnes som videl v Prievidzi v predajni MACO alebo tak nejak skútre Kymco ktoré mali asi všetko v cene, zaručene aj to o čom ešte ani neviete. Podržte sa Agility 50 za 41 900 Sk :roll: Kolegovia v PD a okolí fakt vám nie je čo závidieť, to je zbojstvo toho najhrubšieho zrna. No aj napriek tomu som videl dvoch chalanov na modrých Agility za sebou stáť na križovatke.
podpis som si este nenastavil

megalomaniax

#30 Príspevok od užívateľa megalomaniax » So Aug 05, 2006 2:24 am

tak si to tedda dost navysili..ja som pocul zase take nieco ze je to novy model a ze uvadzacia cena je 37 900 a zlacnena zo 43 000..len preto ze je to novy model, tak preto ta nizsia cena..no neviem co je natom pravdy...aja som pocul zase ze na zvysenie akceleracie treba tazsie valceky, no neviem

morph

#31 Príspevok od užívateľa morph » So Aug 05, 2006 8:32 am

Na ten moj Agility maju zlavu-zo 43.490 na 37.900....a je to model 2006.PS:tie valceky-urcite lahsie,staci menej otacok na ich zaber,cize aj vacsie zrychlenie

geetee

#32 Príspevok od užívateľa geetee » So Aug 05, 2006 1:24 pm

geetee napísal:37900
ti dajú večšiu trisku a iný vodiaci valček do variatora(kratší), budeš mať potom lepšiu acell a Vmax, ale stále to nebude 2T.
už to tu bolo

geetee

#33 Príspevok od užívateľa geetee » So Aug 05, 2006 1:28 pm

morph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie :roll:
záslepka vo výfuku to určite nieje
a ten kit má minimálne predajca v cene scoot, jak ti ho predá ako extra za nejaký poplatok, tak vieš kde máš aj nabudúce výhodne kúpiť :lol:

geetee

#34 Príspevok od užívateľa geetee » So Aug 05, 2006 1:30 pm

morph napísal:Na ten moj Agility maju zlavu-zo 43.490 na 37.900....a je to model 2006.PS:tie valceky-urcite lahsie,staci menej otacok na ich zaber,cize aj vacsie zrychlenie
už si si to tak porobil? a ide t tak ako pýšeš?

megalomaniax

#35 Príspevok od užívateľa megalomaniax » So Aug 05, 2006 6:28 pm

geetee napísal:
morph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie :roll:
záslepka vo výfuku to určite nieje
a ten kit má minimálne predajca v cene scoot, jak ti ho predá ako extra za nejaký poplatok, tak vieš kde máš aj nabudúce výhodne kúpiť :lol:
prepac nerozumel som ta stym tvojim prispevkom geetee, ako si to myslel s tym predajcom..sory no dnes mi to nedochadza tak dobre:)

megalomaniax

#36 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ne Aug 06, 2006 1:50 pm

keby ste mali tento scoot..tak cim by ste zacali, teda ohladom moto tuningu?..a hlavne aby ste do toho nexceli dat velke peniaze?:....skuste nejako poradit, kedze ja som total laik...dakujeeeem:)

geetee

#37 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Aug 06, 2006 1:54 pm

nálepky z potravinových výrobkov :D +150HP (podla množstva) :gt1:

daj si to odblokovať a keď ťi záleži na € tak akurat tak odmontuj ten zadný dlhý blatník(ak ho tam máš) a nechaj to račšej tak

megalomaniax

#38 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ne Aug 06, 2006 11:12 pm

no ten blatnik je uz davno dole, vyzeral skor ako nejaky stit z hviezdnych vojen ane ako blatnik...no ta si mi nepomohol..ale malo penazi som myslel nieco tak do 5000sk...co take by som mohol za to kupit..nejake valceky, ci co take este?..

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#39 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Aug 07, 2006 3:00 pm

Asi varec alebo výfuck....za 5 litrov toho moc nepotuníš....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

megalomaniax

#40 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ut Aug 08, 2006 11:00 am

oki a myslite ze v autorizovanej predajni kymco dokazu take nieco urobit a objednat?

geetee

#41 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Aug 08, 2006 11:02 am

megalomaniax napísal:oki a myslite ze v autorizovanej predajni kymco dokazu take nieco urobit a objednat?
tam sa s touto otázkou ani neukáž lebo ti neuznajú záruku.
je vobec na kymco niečo????

megalomaniax

#42 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ut Aug 08, 2006 5:46 pm

jasne ze ale neviem ci na moj tiez..ale ja nemyslim nic extra len nejake tie suciastky do varia

VLADY
spammer
spammer

#43 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Aug 08, 2006 6:29 pm

A si pokukal tuning shopy tu na NETE lebo ja som na GD našiel len 2x varec a raz výfuck... :shock:

megalomaniax

#44 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Aug 09, 2006 12:42 am

ved toto, vies na nete neviem ci sa da..ale si myslim ze v autorizovanom shope by daco dokazali zohnat a nemyslim si ze ked si to objednam tam kde som kupil scoot a tam mi to aj namontuju ze mi tym padne zaruka..teda aspon moj nazor, otazkou je uz len ci take daco dokazu zohnat do scootov v mojom shope, ja som len zvedavy co myslia oni tym ze mi povedali pri kupe, ze mi namontuju kit na zvysenie vykonu po zabehu..ci to nebude nahodou len odblok, no ale nikdy nevies mozno mi tam daju nejaku tu suciastku..no som zvedavy

megalomaniax

#45 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Aug 09, 2006 8:19 pm

dnes som bol tam kde som kupil scoot a sa ma pytali ci mi dali ten balicek, teda vlastne krabicu na zvysenie vykonu uz pri kupe ja vravim ze nie este a oni povedali ze mi to daju rovno ked pojdem na prvu prehliadku a ze hned aj namontuju..no som zvedavy...asi to nebude nic moc ale dufam ze pomoze

VLADY
spammer
spammer

#46 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 09, 2006 8:22 pm

Tak to je OK to bude asi väčšia triska iné valčeky a možno kratšie koleno na výfuku tak dačo ako má KEEWAY.

Crossbiker

#47 Príspevok od užívateľa Crossbiker » St Aug 09, 2006 8:39 pm

VLADY napísal:A si pokukal tuning shopy tu na NETE lebo ja som na GD našiel len 2x varec a raz výfuck... :shock:
ja na ARN ani to :(

megalomaniax

#48 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Aug 09, 2006 11:38 pm

tak budem rad ked to bude aspon daco ako vravis ty VLADY, ja sa len bojim toho ze mozu zneuzit moju laickost(teda ak sa to da tak nazvat) a mne povedia ze mi daju kit na zvysenie a v skutocnosti mi vyberu restrikci..no ja som fakt zvedavy ci ten vykon stupne

VLADY
spammer
spammer

#49 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Aug 10, 2006 4:01 pm

A kam s tým ideš do servisu???? lebo ja som bol pri mechošovi respektíve som sa motal po obchode ako mi menil olej a robil garančku... šak sa na to opýtaj ako tam pojdeš.čo a ako budú robiť a čo všetko Ti vymenia .Lína huba- hotové neštestí, ako vravia bratri česi.

megalomaniax

#50 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Št Aug 10, 2006 7:01 pm

sak jasne ja som rozmyslal tak ze vlastne ich popytam ci by som nemohol byt pri tom , ze som zvedavy ako to tam vo vnutri vyzera:)

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"