tpr due+ vs polini corsa

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

Re: tpr due+ vs polini corsa

#26 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Dec 28, 2010 7:14 am

presne ako Peťo piše. ja si myslim, ale že ani na corse +10% prevodom by si nič nepokazil kebyže dobre odladiš vario a spojku. bol by to taký kompromis medzi dobrou maximalkou a svižným štartom.
ja keby som šiel do skutra maleho tak by som už volil setup ako ma PetoZ je to asi to najlepšie čo sa týka životnosť+svižna jazda+maximalka.
Peto spominal vo svojej teme , že mal maximalku cca 120km/h tacho na tom jeho setupe a to ma myslim si velmi slušné.
Mimo toho valce so štartom vo vyššich točkach su pre mesto nie velmi vhodne a hlavne ak je mesto prepchate, že musiš isť v kolone je to otrava vytačať valec pri každom posunuti o par metrov.
Corsa to bol vždy moj sen...len už nie je na čo ho dať...:)
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa Damo555 » Ut Dec 28, 2010 8:37 pm

Mitko napísal:Inak Corsu mal tu na fore jeden člen na NRGčku a vyhral aj nejake tie preteky v šprintoch na tom.
Naghost15
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa theruck » St Dec 29, 2010 11:18 am

PeterZ napísal:Dlhšie prevody Ti dajú vyššiu maximálku čo pri dobrom krútiacom momente corsy ľahko dosiahneš. Ja som nešiel do toho lebo prídeš o štart a odpich pri ňom - spojka mi zaberá pri viac ako 6500 otáškach čo je dosť ostré na rozbehy po meste ale zábavy si pri tom užiješ až až - len v súťaži pomalosti na zraze budeš looser ako ja :)
no nie vzdy. mne dlhsie prvody nespravili z maximalkou vobec nic ale uplne fajnovo mi to zmenilo plynulost rozbehov. ale zavisi od naladenia. kazdy chce nieco ine. kazdopadne na "50" ccm skutri to hnat cez 100 km/h na normalnej ceste je konina

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"