Peugeot Speedfight2-veľká spotreba paliva
Moderátor: Moderators
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Re: Peugeot Speedfight2-veľká spotreba paliva
Ja som niekde na seriovom za jazdy stratil vzdusnik, takze vsetko je mozne.
podpis som si este nenastavil
- tomcool2
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 26, 2011 9:45 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
no sviečka je nová a ide to zatial velice dobre. tak som rád a som zvedavý do kedy : hihi .
D:

- tomcool2
- trojkolkár
no sviečka je daná nová a ide zatial.. (klop..klop) velmi pekne štartuje. tak ako má .. takže. ja pevne verím že to bolo v tej sviečke apridávam foto ...moto....
- Prílohy
-
- DSC00721nnnnn.JPG
- (103.9 KiB) 145 stiahnutí
- tomcool2
- trojkolkár
po posledných kilometroch . som pozrel sviečku a nieje velmi . taká aká by mala byť čiže. nieje. hnedá hrdzavá a podobne. ani tehlová . ale je . práveže... trochu biela sivá čo viem že nieje dobre. pozeral som trysku tá tam je. 72 a že "vraj" seriová. tka enviem. ako teraz dalej. skúste niečo poradiť. prosím vás
- 123DUSAN321
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
- Skúter: CPI Formula R 50
no kedže je sivá... zrejme je chudobná zmes (málo benzinu) bud pridat bohatost zmesi na karburátore alebo dat väčšiu trysku...ak sa mýlim opravte ma...
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
ale kuš, čo chcete všetci hneď len tie trysky meniť? šak keďto ten výrobca naladil na tehlovú, tak čo tú trysku škriatkovia vymenili? hľadaj príčinu inde, moja teória:
Ťahá ti to falošný vzduch a ochudobňuje ti to zmes a teda - pozri či máš dobre airbox zložený, či tesní dobre a ťahá vzduch len tade kade má
ďalej príruba karbecu, nie je popraskaná? stačí len jemne nato aby to nasalo vzduch a robilo šarapatu.. tesnosť skrutiek na eskapáske na prírube, všetko pozaisťované..
Najskôr skús takéto veci a potom choď rýpať do trysky..
Ťahá ti to falošný vzduch a ochudobňuje ti to zmes a teda - pozri či máš dobre airbox zložený, či tesní dobre a ťahá vzduch len tade kade má
ďalej príruba karbecu, nie je popraskaná? stačí len jemne nato aby to nasalo vzduch a robilo šarapatu.. tesnosť skrutiek na eskapáske na prírube, všetko pozaisťované..

- tomcool2
- trojkolkár
díkes. no skúšam. a tesnenie by nemalo byť zlé . ja to rozoberám pravidelne. a . vždy to má napr ten istý zvuk . útakže. a aj ťah tak ťažko povedať. D: no ale fakujem.
aj tak
a ešte taká otázočka na kolko vyjde. olej ked začne svietiť? kontrolka? :Dthanks D:

- shadow_j
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 31, 2010 10:19 pm
- Skúter: Peugeot Vivacity silversport
- Kontaktovať užívateľa:
bamma_boy peugeot ma prirubu hlinikovu takze ta popraskana nemoze byt a niesu tam ziadne pasky takze v tom problem nebude jedine ze by to mal slabo pritiahnute a triska je tam seriova pokial je tam 72Bamma_boy napísal:ale kuš, čo chcete všetci hneď len tie trysky meniť? šak keďto ten výrobca naladil na tehlovú, tak čo tú trysku škriatkovia vymenili? hľadaj príčinu inde, moja teória: