ako sa spravat k novemu skutru

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
yrex

#51 Príspevok od užívateľa yrex » Št Máj 17, 2007 8:51 am

geetee napísal:
yrex napísal: a naco mi 10tis rpm na seriu? ja nejdem na zavody mne treba po meste behat a to je tych 60km za hod.
citaj k comu to bolo pisane, OK?
jj us chapem no tak preco hajzlici pisu ze aj pre normalnu jazdu? a ani zmienka o tom ze misis mat minimalne midrace alebo race valec? Hned jak to dochodim tam lejem polosintetiku ale problem je v tom ze v Trebišove niektore mototechni ani nevedia co je to Repsol. Akurat tak Esso mi pchali do ruky a tvrdili ze ten Repsol musi byt daco cudesne kedze o tom nepoculi ta som sa kus pousmial a spytal ci mu daco hovori meno Nicky Hayden - Moto GP. Potom kus ticha a ja ze tak dovi :)

geetee

#52 Príspevok od užívateľa geetee » Št Máj 17, 2007 8:58 am

yrex napísal:
geetee napísal: citaj k comu to bolo pisane, OK?
jj us chapem no tak preco hajzlici pisu ze aj pre normalnu jazdu? a ani zmienka o tom ze misis mat minimalne midrace alebo race valec? Hned jak to dochodim tam lejem polosintetiku ale problem je v tom ze v Trebišove niektore mototechni ani nevedia co je to Repsol. Akurat tak Esso mi pchali do ruky a tvrdili ze ten Repsol musi byt daco cudesne kedze o tom nepoculi ta som sa kus pousmial a spytal ci mu daco hovori meno Nicky Hayden - Moto GP. Potom kus ticha a ja ze tak dovi :)
co ty hladas v mototechne, chod k nejakemu predajcovi scoot alebo motoriek

orgi

#53 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 10:02 am

yrex: ceny scootrov su tusim rovnake aj v Ba aj inde, praveze mam pocit, ze v inych mestach su skor lacnejsie.. ale mozno sa mylim. btw, kupoval som v Skalici

orgi

#54 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 10:06 am

takze, prvy den som vytiahol novy scootrik na cesty, sprava sa to slusne, maximalku to ma zatial nieco do 50kmh, snazim sa to netocit zbytocne, 35-40kmh po meste ak to ide.

prvy poznatok - vcelku nebezpecne v blave, ak clovek neda co len na chvilku pozor. jazdil som doteraz 2roky na aute, na motorke si clovek nemoze dovolit nedat pozor co len na xvilocku - stale sledovat dopravu, myslim ze sa musim poriadne sa naucit na tom jazdit este. ale ziadna zapcha rano, na krizovatke vzdy prvy a hocikto ma predbehne, na krizovatke dobehnem ;)) a strasne fajn pocit z jazdy...

otazka na skusenejsich - ked na tom jazdim, ide to krasne a plynulo, bez prob. ked vsak stojim na krizovatke, vcelku vyrazne to vibruje a mam pocit, akoby bol tomu na vine vyfuk (akoby z neho isli vibracie). potrebuje to nejaky zabeh? alebo neviete cim to moze byt? niekedy to vibruje menej, niekedy viac. to vibrovanie by som skor nazval trasenim.

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#55 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Máj 17, 2007 10:10 am

vibrovanie moze byt volnobeznimi otackami...kazdy motor pri urcitych otackach rezonuje...a vela krat to byva v nizkych ot...a ty mas asi tam volnobeh...aj puchoj vibruje na volnobehu tak ze skoro nic nevidno v zrkadlach....potom cca pri 35 to prejde zase pasom vybracii a potom uz len na maxime zacne vibrovat...kym to nie je zavazne ze ti na stojane tak vybruje ze beha aj so stojanom po asfalte je to v pohode...zabehom si to mozno trosku sadne...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

orgi

#56 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 10:15 am

alcatelko napísal:vibrovanie moze byt volnobeznimi otackami...kazdy motor pri urcitych otackach rezonuje...a vela krat to byva v nizkych ot...a ty mas asi tam volnobeh...aj puchoj vibruje na volnobehu tak ze skoro nic nevidno v zrkadlach....potom cca pri 35 to prejde zase pasom vybracii a potom uz len na maxime zacne vibrovat...kym to nie je zavazne ze ti na stojane tak vybruje ze beha aj so stojanom po asfalte je to v pohode...zabehom si to mozno trosku sadne...
robi mi to iba na volnobehu, hned ako sa rozbehnem sa to ukludni, do 50ky to nema ani ziadne miesto, kedy rezonuje. zrkadlami to trase trocha, prave preto som sa chcel spytat, ci je to normalne alebo nie. vyskusam ako sa to sprava na stojane, dam vediet. zatial dik

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#57 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 17, 2007 12:48 pm

čím menej valcov tým viac motor rezonuje a trasie sa!!! to robí každý viac alebo menej pri určitých otáčkach... niktoré velké 1 valce na moto mávajú vyvažovaciu hriadel....A nečuduj sa že je to po BA jazdiť o hubu ak sa šuchceš po krajnici 40.... ak ho zabehneš a odblokneš tak budeš vidieť potom ten rozdiel nikto ťa viacmenej nebude predbiehať lebo na svetlách všetkých necháš vzadu a než ťa dobehnú tak máš dalšiu červenú.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

orgi

#58 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 12:51 pm

VLADY napísal:čím menej valcov tým viac motor rezonuje a trasie sa!!! to robí každý viac alebo menej pri určitých otáčkach... niktoré velké 1 valce na moto mávajú vyvažovaciu hriadel....A nečuduj sa že je to po BA jazdiť o hubu ak sa šuchceš po krajnici 40.... ak ho zabehneš a odblokneš tak budeš vidieť potom ten rozdiel nikto ťa viacmenej nebude predbiehať lebo na svetlách všetkých necháš vzadu a než ťa dobehnú tak máš dalšiu červenú.....
no, na krizovatke su uz teraz vsetci vzadu, aj ked ten rozbeh je este stale relativne pomaly.. dufam ze tych 1000km nabeham co najskor a tesim sa, ako sa to bude spravat po odbloknuti. dneska nejaky debilko holohlavy v aute prefrcal okolo a z plneho hrdla na mna zarucal z okna, som sa zlakol jak one...

yrex

#59 Príspevok od užívateľa yrex » Št Máj 17, 2007 3:52 pm

orgi napísal:
VLADY napísal:čím menej valcov tým viac motor rezonuje a trasie sa!!! to robí každý viac alebo menej pri určitých otáčkach... niktoré velké 1 valce na moto mávajú vyvažovaciu hriadel....A nečuduj sa že je to po BA jazdiť o hubu ak sa šuchceš po krajnici 40.... ak ho zabehneš a odblokneš tak budeš vidieť potom ten rozdiel nikto ťa viacmenej nebude predbiehať lebo na svetlách všetkých necháš vzadu a než ťa dobehnú tak máš dalšiu červenú.....
no, na krizovatke su uz teraz vsetci vzadu, aj ked ten rozbeh je este stale relativne pomaly.. dufam ze tych 1000km nabeham co najskor a tesim sa, ako sa to bude spravat po odbloknuti. dneska nejaky debilko holohlavy v aute prefrcal okolo a z plneho hrdla na mna zarucal z okna, som sa zlakol jak one...
tie vybracie su normalne v klude to trasie aj mne ale mam nabehanych 1130km a us to tak nepocitujem ako predtym. A to ze ti raz rici a raz ide kludne to si na to zvykni to casom ties prejde tomu automat siticu kvalitne j.. ale ak motor dostatocne zahrejes ani ho nepocut. NAstav si nizsie volnobezne otacky ale prvych 5minut je to o drzku na tom volnobehu prave pre ten auto. sytic. Ak budes mat vonku 30° nebude to tak vrcat. Mne nedavno kusa odisiel tlmic v laufe taze zvuk to ma jak pindura

VLADY
spammer
spammer

#60 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 17, 2007 6:15 pm

s tým sytičom a volnobehom je pravda aj ja som si nastavil volnobeh aby ani pri studenom motore nezaberala spojka ale dakedy je problém že ak je motor poloteplý a sytič už je vyp tak je problém niekedy že na volnobeh zo začiatku nedrží a skape...musím mu pomôcť z plynom... ale zas dobre že to netočí z kolesom ak to mám na stojane jak besné ... :twisted:

orgi

#61 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 8:09 pm

VLADY napísal:s tým syti
om a volnobehom je pravda aj ja som si nastavil volnobeh aby ani pri studenom motore nezaberala spojka ale dakedy je problém že ak je motor poloteplý a syti
už je vyp tak je problém niekedy že na volnobeh zo za
iatku nedrží a skape...musím mu pomôce z plynom... ale zas dobre že to neto
í z kolesom ak to mám na stojane jak besné ... :twisted:
Ok a je teda bezne, ze aj pri teplom motore (po par 10km jazdy) zabera na volnobehu spojka? Neni to nejak brutal, ale obcas to na krizovatke po zastaveni zacne samo popojizdet :-)

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa momoo » Št Máj 17, 2007 8:49 pm

ak sa koleso toci ked je scoot na stojane tak si myslim ze to je ece v poho ale ak sa sam zacina hybat na vozovke tak to nee... mysim si ze potom je uz karbec rozladeny
podpis som si este nenastavil

yrex

#63 Príspevok od užívateľa yrex » Št Máj 17, 2007 8:57 pm

orgi napísal:
VLADY napísal:s tým syti
om a volnobehom je pravda aj ja som si nastavil volnobeh aby ani pri studenom motore nezaberala spojka ale dakedy je problém že ak je motor poloteplý a syti
už je vyp tak je problém niekedy že na volnobeh zo za
iatku nedrží a skape...musím mu pomôce z plynom... ale zas dobre že to neto
í z kolesom ak to mám na stojane jak besné ... :twisted:
Ok a je teda bezne, ze aj pri teplom motore (po par 10km jazdy) zabera na volnobehu spojka? Neni to nejak brutal, ale obcas to na krizovatke po zastaveni zacne samo popojizdet :-)
pojazd na nom 400kilakov as 500 a ak to bude robit jazdi dalej ono to prestane :) ale mne to vies kedy prestalo? ak som dal dole restrikcny kruzok z varia potom sa to kus ustalilo ale mne toci koleso jak besne 2 min a potom prestane

orgi

#64 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 10:14 pm

momoo napísal:ak sa koleso toci ked je scoot na stojane tak si myslim ze to je ece v poho ale ak sa sam zacina hybat na vozovke tak to nee... mysim si ze potom je uz karbec rozladeny
momooo.. iba ako kedy. niekedy to pohne cca pol metra, vratim to nohami spet a drzi. alebo staci stlacit brzdu a pustit, niekedy podrzat dlhsie, niekedy vobec netreba. skusim ho najskor tych 1000km zabehnut.. myslis ze moze byt rozladeny karburator po 90km? je to nova masina

orgi

#65 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 17, 2007 10:15 pm

yrex napísal:
orgi napísal: Ok a je teda bezne, ze aj pri teplom motore (po par 10km jazdy) zabera na volnobehu spojka? Neni to nejak brutal, ale obcas to na krizovatke po zastaveni zacne samo popojizdet :-)
pojazd na nom 400kilakov as 500 a ak to bude robit jazdi dalej ono to prestane :) ale mne to vies kedy prestalo? ak som dal dole restrikcny kruzok z varia potom sa to kus ustalilo ale mne toci koleso jak besne 2 min a potom prestane
oki, dikes za rady.. uplne skvele ked ma niekto identicky scooter, mozem aspon priamo konfrontovat problemy. ok, dam vediet po 1000km zabehu, potom by som to rad nechal odbloknut.

VLADY
spammer
spammer

#66 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Máj 18, 2007 9:37 am

Ide len o to že ak tá spojka ťahá pri státí na križovatke napríklad, tak sa zbytočne derie ... mne vadilo to že som ho natočil v garáži a bol na hlavnom stojane a dralo sa zas zadné kolo než sa vypol sytič a ja si nasadil blembák a vyrazil polovať na plechovky :D :D :D jasné že na novom si musí všetko sadnúť ustáliť sa treba to zabehnúť a potom nastaviť a bude to v pohode.A samozrejme 2takt má vyšší volnobeh ako 4 takt a aj spojka zaberá vyššie...

yrex

#67 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 9:56 am

VLADY napísal:Ide len o to že ak tá spojka ťahá pri státí na križovatke napríklad, tak sa zbytočne derie ... mne vadilo to že som ho natočil v garáži a bol na hlavnom stojane a dralo sa zas zadné kolo než sa vypol sytič a ja si nasadil blembák a vyrazil polovať na plechovky :D :D :D jasné že na novom si musí všetko sadnúť ustáliť sa treba to zabehnúť a potom nastaviť a bude to v pohode.A samozrejme 2takt má vyšší volnobeh ako 4 takt a aj spojka zaberá vyššie...
mam tusak ze tie spojkove pruzinky v CPI oliver sport su moc meke a valceky su koli blokovaniu na 45km s mnoha dalsimi obmedzeniami zas tazke. TAkze tazke valceky s mekymi spojkovimi pruzinkami a restrikcnym kruzkom asi smrtelna kombinacia aj pre volnobej a automat. sytic.

geetee

#68 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 18, 2007 12:09 pm

yrex napísal:
VLADY napísal:Ide len o to že ak tá spojka ťahá pri státí na križovatke napríklad, tak sa zbytočne derie ... mne vadilo to že som ho natočil v garáži a bol na hlavnom stojane a dralo sa zas zadné kolo než sa vypol sytič a ja si nasadil blembák a vyrazil polovať na plechovky :D :D :D jasné že na novom si musí všetko sadnúť ustáliť sa treba to zabehnúť a potom nastaviť a bude to v pohode.A samozrejme 2takt má vyšší volnobeh ako 4 takt a aj spojka zaberá vyššie...
mam tusak ze tie spojkove pruzinky v CPI oliver sport su moc meke a valceky su koli blokovaniu na 45km s mnoha dalsimi obmedzeniami zas tazke. TAkze tazke valceky s mekymi spojkovimi pruzinkami a restrikcnym kruzkom asi smrtelna kombinacia aj pre volnobej a automat. sytic.
no vydis, lenze ti musim povedat ze do toho vydis PRD!! struny su akurat, triska a koleno su pre mensi vykon nech to ... spekulant ako ty hned po 50km, a ten kruzok tam je preto aby to slo 45km/h lebo inak to nemozes pouzivat na vodicak pre 50ccm ale potreboval by si vodicak na 125ccm. a tie valceky su tazsie kvoli tomu aby to chytalo pri nizsich otackach a nehnalo sa to kvoli tomu aby to zase nedosral spekulant ako ty. takze si myslim ze ked chces dodrzat predpisy tak si po zabehu odblokuj kludne vsetko, ale ten kruzok si tam nechaj.
sa mi luby jaky je tu kazdy majster, skoda len ze cez otvoreni filter vecsiu trisku a valceky(hlavne teda len v rozmedzi 3-3,5g tazsie asi nepoznaju)vo vario+spojkove pruzinky

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#69 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Máj 18, 2007 12:19 pm

to je přesně to co tvrdím dávno každej koupí vejfuk krabici trysek a válečku a je z něho okamžitě velkej tuner to mi celkem nevadí každej se učí a nějak při tom musí začínat vadí mi ale pokud u toho vypouští moudra typu to je 4 takt ten se nedá tunit nebo to je čína ta se nedá tunit a podobné.

yrex

#70 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 2:21 pm

geetee napísal:
yrex napísal: mam tusak ze tie spojkove pruzinky v CPI oliver sport su moc meke a valceky su koli blokovaniu na 45km s mnoha dalsimi obmedzeniami zas tazke. TAkze tazke valceky s mekymi spojkovimi pruzinkami a restrikcnym kruzkom asi smrtelna kombinacia aj pre volnobej a automat. sytic.
no vydis, lenze ti musim povedat ze do toho vydis PRD!! struny su akurat, triska a koleno su pre mensi vykon nech to ... spekulant ako ty hned po 50km, a ten kruzok tam je preto aby to slo 45km/h lebo inak to nemozes pouzivat na vodicak pre 50ccm ale potreboval by si vodicak na 125ccm. a tie valceky su tazsie kvoli tomu aby to chytalo pri nizsich otackach a nehnalo sa to kvoli tomu aby to zase nedosral spekulant ako ty. takze si myslim ze ked chces dodrzat predpisy tak si po zabehu odblokuj kludne vsetko, ale ten kruzok si tam nechaj.
sa mi luby jaky je tu kazdy majster, skoda len ze cez otvoreni filter vecsiu trisku a valceky(hlavne teda len v rozmedzi 3-3,5g tazsie asi nepoznaju)vo vario+spojkove pruzinky
co mi to tu za prihody a seanse vypravas. Z dodrziavanim predpisov a podobnych kravin. Som strasne rad ze si mi vysvetlil naco su tam tachsie valceky to slepe koleno a ten restrikcny kruzok. Este ze ta mam inac by som to nevedel. A urcite si necham poradit a neodblokujem to a ten restrikcny kruzok tam takisto necham ako povies haha. A vies kazdi dava rady v ramci svojich moznosti a skusenosti :) a ja si tvrdim svoje a ty svoje ale v tom tvojom prispevku mi vobec nieje jasne co si tym chcel akoze povedat. Asi si sa potreboval vyfiltrovat a dostat zo seba celodenne problemi. JA to chapem a nabuduce ked mi budes pisat od veci daj si dithiaden ok? Chodim na toto forum zabijat nudu a nieco sa naucit a sem tam aj povymienat nazori s ludmi ako si ty, ktory na 15 prispevkoch budu ropzpravat a hovne v kope sena a nic podstatne ako tvoj prispevok namna. JA sa snazim aspon ako tak niekomu z toho mala co viem nieco dat, ale stale sa tu najdu kritizeri ktori o tom vedia rovnake a mozno aj vacsie hovno ako ja sam. A ak nemozes byt krykom, bud aspon steblom travi a pekne sa usmievaj pri okraji cesty (to povedal omnoho mudrejsi clovek ako sme mi dvaja).

geetee

#71 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 18, 2007 3:07 pm

yrex napísal:
geetee napísal: no vydis, lenze ti musim povedat ze do toho vydis PRD!! struny su akurat, triska a koleno su pre mensi vykon nech to ... spekulant ako ty hned po 50km, a ten kruzok tam je preto aby to slo 45km/h lebo inak to nemozes pouzivat na vodicak pre 50ccm ale potreboval by si vodicak na 125ccm. a tie valceky su tazsie kvoli tomu aby to chytalo pri nizsich otackach a nehnalo sa to kvoli tomu aby to zase nedosral spekulant ako ty. takze si myslim ze ked chces dodrzat predpisy tak si po zabehu odblokuj kludne vsetko, ale ten kruzok si tam nechaj.
co mi to tu za prihody a seanse vypravas. Z dodrziavanim predpisov a podobnych kravin. Som strasne rad ze si mi vysvetlil naco su tam tachsie valceky to slepe koleno a ten restrikcny kruzok. Este ze ta mam inac by som to nevedel. A urcite si necham poradit a neodblokujem to a ten restrikcny kruzok tam takisto necham ako povies haha. A vies kazdi dava rady v ramci svojich moznosti a skusenosti :) a ja si tvrdim svoje a ty svoje ale v tom tvojom prispevku mi vobec nieje jasne co si tym chcel akoze povedat. Asi si sa potreboval vyfiltrovat a dostat zo seba celodenne problemi. JA to chapem a nabuduce ked mi budes pisat od veci daj si dithiaden ok? Chodim na toto forum zabijat nudu a nieco sa naucit a sem tam aj povymienat nazori s ludmi ako si ty, ktory na 15 prispevkoch budu ropzpravat a hovne v kope sena a nic podstatne ako tvoj prispevok namna. JA sa snazim aspon ako tak niekomu z toho mala co viem nieco dat, ale stale sa tu najdu kritizeri ktori o tom vedia rovnake a mozno aj vacsie hovno ako ja sam. A ak nemozes byt krykom, bud aspon steblom travi a pekne sa usmievaj pri okraji cesty (to povedal omnoho mudrejsi clovek ako sme mi dvaja).
len ti si tu zacal kravinami obvinovat vyrobcov, nelubi sa ti mija odpoved? hod sa o zem

to zvyrazdnene je strasna blbost, povedal by som aj nejvecsia ale uz som pocul aj vecsie debiliny, ako napriklad v top10 je vyrok ze motozeta to ma zablokovane cipom a predajca mu to nevie odblokovat lebo caka na cipi s It. a ci mi nevieme, ked sme mu povedali ze to neni talian ale cinan a cip to videlo akurat tak s vedlajsej fabriky tak nas skoro zbil, tak sme mu ukazali jeko sa odcipuje scoot a potom bol uz nasraty na predajcu co mu to predal :-D

yrex

#72 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 3:15 pm

len ti si tu zacal kravinami obvinovat vyrobcov, nelubi sa ti mija odpoved? hod sa o zem
panaboha radsej drzim hubu lebo by zle dopadol nas rozhovor. A o zem sa hadzu 5r deti tak to by som nerad kelsol na taku uroven :) Asi si vyrobca ze sa ich zastavas. A to co si tak decentne vyznacil ciernym za tym si stojim lebo scoot v takej zostave s tymito obmedzovacmi stoji totalne na picu a preto to ide dole a nebudem predsa chodit 45km :)
A preco namiesto toho aby si vysvetlil preco ten scoot ide na volnobehu jak blazon a problem toho automat sitica a radsej neporadis no hladas chybicky v texte?

geetee

#73 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 18, 2007 3:21 pm

yrex napísal:

panaboha radsej drzim hubu lebo by zle dopadol nas rozhovor. A o zem sa hadzu 5r deti tak to by som nerad kelsol na taku uroven :) Asi si vyrobca ze sa ich zastavas. A to co si tak decentne vyznacil ciernym za tym si stojim lebo scoot v takej zostave s tymito obmedzovacmi stoji totalne na picu a preto to ide dole a nebudem predsa chodit 45km :)
ty to fakt nechapes, tie obmedzenia su kvoli legislative, a nevravim ti ze to nedaj dole, ale este to nemas odblokovane(ani zabehnute) a uz pindas

yrex

#74 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 3:24 pm

geetee napísal:
yrex napísal: panaboha radsej drzim hubu lebo by zle dopadol nas rozhovor. A o zem sa hadzu 5r deti tak to by som nerad kelsol na taku uroven :) Asi si vyrobca ze sa ich zastavas. A to co si tak decentne vyznacil ciernym za tym si stojim lebo scoot v takej zostave s tymito obmedzovacmi stoji totalne na picu a preto to ide dole a nebudem predsa chodit 45km :)
ty to fakt nechapes, tie obmedzenia su kvoli legislative, a nevravim ti ze to nedaj dole, ale este to nemas odblokovane(ani zabehnute) a uz pindas
mam nabehanych 1200km aha takze to nemam zabehnute hej? po 500km mi to chceli dat dole a nabehal som radsej liter. A kto tu pinda? JA us ties nemozem pocuvat tie tvoje kydy o legislative a respektujem to co rozpravas a nebudem ta potapat na kazdej vete lebo mi nestojis zato.
JA poviem svoj nazor na scooter ktory vlastnim hoc ti si ho mozno videl niekde vo vyklade alebo u vas v predajni. A na tuto temu som us radsej skoncil nespeje to tu na tomto fore k nicomu ako na celom tomto k... svete.

yrex

#75 Príspevok od užívateľa yrex » Pi Máj 18, 2007 3:42 pm

mPershing napísal:Yrex: ak sa ti nepacia reci o legislative, jednoducho to preskoc, alebo si sprav vlastne forum, nikto ta nenuti sem prispievat, ved takmer v kazdej teme mas nejake vyhrady a machrujes, ze ty bi si to, ty by si ono...
GT ma podstatne viac skusenostiso s motormi, ako ty a predpisy sa musia dodrziavat, ci sa ti to paci, alebo nie. Ale aspon vieme, kde mame smerovat OCVTK...
no forum je asi o tom ze ten by toto a ten tamto zrbil ale ne ... dakto tu daco napise a vy budete cvachtat kopu okolo hovna a nikde sa tak ci tak nedostanete a pointa niekedy ziadna. Vies ty co ? CHOD z tou legislativou aj celym timto forom do P:I:C:I a ajtak je to tu o hovne ako vy takze som tu skoncil :) a kludne ma vymazte aj s kontom je mi to u prdele stoji to tu tak za hovno jak aj cely e*shop. A vytvorte si tu svoj privatny klub buzerantov a utesujte sa v tom aky ste vsetci majstri sveta na 50ccm scootroch :)

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"