problem s "jednotkou"
Moderátor: Moderators
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
- Skúter: neuvedený
mno na utorok rano mam dohodnuty servis..nuz co..inak diky moc..aspon viem kde je chybaTHeBaNDiT napísal:ja som to nacrtol len ako moznost, podla priznakov to naznacuje na stratu kompresie... ale my tu od pocitaca nevieme, co s tym je, pokial sa Ti na ten motor niekto nepozrie... Moze byt, ze ak tam streknes benzin do valca, ze to nastartuje a pojde... ktovie.

EDIT: no tak benzin som tam strekol..nepomohlo..kolko asi toho benzinu? malo vela primerene?

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nestraš ho, piston stoper sa opiera o stred piestu .... to by museli ten piest preraziť......A to by potom ten motor nemal kompres a ani sanie a sviečka by bola bývala suchá lebo by to ani nenasalo zmes pod piest do klukovky...a to som teda ešte nepočul, aj keď na tento spôsob blokovania motora mám tiež názor že asi nieje moc šetrný....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Ja nestrasim (a keby aj, vzdy je lepsie byt pripraveny na horsiu moznost, nez byt potom nemilo prekvapeny). Len som siel po stopach tejto zahady a predsa ked sa vymeni remen, nemalo by to mat na motor ziaden zasadny vplyv... a motor zrazu nestartoval. Ma 4T a pouzil pistonstopper, co v teme, na ktoru som dal vyssie link, sposobilo pohromu (aj ked cloveku v tom linku ten jeho pistonstopper az ohlo, a potom sa tam vyrojilo ludi, ze co to bol za napad 4T blokovat pomocou pistonstoppera).
Sviecku ma mokru, takze pri startovani sa motorom toci... Iskru mu uz ta nova sviecka vraj dava, takze zmes tam je, iskra tam je, len BUM tam nie je... Jedna z moznosti je strata kompresie... Dalsia z moznosti bola zanesena sviecka, slaba iskra v motore a pod. Ale to ja fakt nevyriesim, dal som to stratu kompresie len ako namet, a vy ostatni - vacsi odbornici, sa mozete vyjadrit.
Budem len a len rad, ak to bude nejaka prkotinka...
Sviecku ma mokru, takze pri startovani sa motorom toci... Iskru mu uz ta nova sviecka vraj dava, takze zmes tam je, iskra tam je, len BUM tam nie je... Jedna z moznosti je strata kompresie... Dalsia z moznosti bola zanesena sviecka, slaba iskra v motore a pod. Ale to ja fakt nevyriesim, dal som to stratu kompresie len ako namet, a vy ostatni - vacsi odbornici, sa mozete vyjadrit.

Budem len a len rad, ak to bude nejaka prkotinka...

-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
- Skúter: neuvedený
predtym myslis kedy?matopn napísal:hmm tazko povedat vysksuaj este vymenit fajku ak mas za nejaku ak ti predtym ten skuter isiel tak sa nemohlo s valcom a piestom nic stat
on isiel..dotlacil som ho domov bo rupol remen..kupil som novy..zly..motor isiel..objednal som novy remen origos..pri tej vymene sme pouzili pistona a teraz nejde nastartovat..to je cele..
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
u 4t mas sviecku zo sikma...a v hlave ventili...ak mal dlhy ten pipik co zasahuje do motora tak hrozia dve veci...za prve ze pipik je moc dlhy a oprie sa az o stenu valca kedze 50ccm je dost uzky valec...druha moznost o piston stopper zavadil ventil a poskodilo ho to...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov