Nevie sa mi na to niekto pozriet?
Na skutry som uz aj isiel ale stratil hned silu a trebalo zapchat privod vzduchu do filtra a potom nabral otacky a potom zase stratil a zdochlo to.
Nastavenie zmesi nepomohlo alebo som to zle nastavoval
 .
.Tak ked sa vie na to niekto dobehnut pozriet tak nech mi napise SS a dohodneme sa blizsie.
Dakujem.

.
 . A musíš mi prepáčiť ja som darebný si čítať niekedy všetky príspevky od začiatku...
  A musíš mi prepáčiť ja som darebný si čítať niekedy všetky príspevky od začiatku...  Ale ja viem mechanika nekritizujem tak nejak vážne,myslel som to celé položartom.Ťažko dakomu dačo opraviť ak to vidí prvý krát v živote a doteraz bol zvyknutý na 2T....Aj môj kolega sa radšej bude babrať z hocičím v čom má prax jak keby sa mal začať učiť niečo o 4T scootri a hlavne netuší kde a čo a ako zohnať ND a tak...
 Ale ja viem mechanika nekritizujem tak nejak vážne,myslel som to celé položartom.Ťažko dakomu dačo opraviť ak to vidí prvý krát v živote a doteraz bol zvyknutý na 2T....Aj môj kolega sa radšej bude babrať z hocičím v čom má prax jak keby sa mal začať učiť niečo o 4T scootri a hlavne netuší kde a čo a ako zohnať ND a tak...