Moderátor: Moderators
mal som podobny problem- akurar opacnypatrez13 napísal:ano filter som vycistil...sviecka ja po vycisteni stale ju po par km zabrizga..elektrody su nevem ako to povedat asi zanesene carbonom alebo niecim takym ...prejavuje sa to asi tak ze pri akceleracii strasne vrci motor a nenormalne dymi....pritom vobec netaha...jak keby sa dusil.... robilo to aj so starov svieckov no ked som zakupil minule novu tak to slo normalne...ale opet sa vsetko vratilo....je možne aby prizmiesavani v karburatore davalo viac oleja ako ma ?
Tento isty problem som uz mal skus na 1/2zapchat privod vzduchu tam kde ide do filtra taka mriezka tam je bud ju upchaj z1/2 alebo sa kukni ci to nemas zanesene mne to robylo zapchal som to a islo to dobre a kamarat to musel vycistit tekze skusajskmurphy napísal:hm no ja mam taky mensi problemik..skutrik mi isel celkom v poriadku..az na jeden osdny den stalo sa to vecer priam vecer kedy by ti nikdo necakal..idem si len tak brnkat ze brnki a utevtom prestane skr slapat ani za svet nesiel na skocit este ze blizko domu..aj predtym mal problemy naskocit..tak reku sviecka ma uz vela za sebou treba ju vymenit.. kupil som bosch ani vlastne neviem ako.. iba som povedal ze taku sviecku mam a chcel by som taku tak mi ujo celkom slusny ju dal a ja som ohodnotil ze ju zoberem..sviecku hodim tam peeekna az moc pekna iskra skuter chytil..no a v tom sa zacali problemy..skuter sa zacal dusit asi moc bohata zmes..vlastne skuter vladal ist IBA DO takych 40 km za hodinu co je dost malo a rozbehy nic moc..kuknem sviecku sviecka jak cierny baca...kontakt cely cierny..hm sused stary skuseny ze necham si poradit ze mam to ist skusit zabehnut zabehavam a nic presel som asi tak tri kilometre a nic..ako sa na cinskom skutri 139QMB nastavuje bohatost zmeessii
DUFAM ZE SI TO NEKDO PRECITA A ODPOVIE MI dakujeeeeeeeeeemeeeee
nic v zlom ale ma 4tVLADY napísal:A klapky sú OK? ak si pozeral na ne tak sorry nechcelo sa mi to znová celé prechádzať....