som zadrel scooter
Moderátor: Moderators
- Finkis
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 7:21 pm
- Skúter: neuvedený
Zavlacka sa ti moze zlomit aj na seriovom valci 50 ccm. Keby si byval v RK tak ta tvoja aprilia tu place v kopcoch preto asi ten tunning. KE je kde tu kopec.dr.snake napísal:sak hovorim vam ze tuning je na prd...vid moj popis.......hahahhaahahhhahahhahhahahahahahahhhahahahahaah....
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
v kpcoch mi ide jak pilaFinkis napísal:Zavlacka sa ti moze zlomit aj na seriovom valci 50 ccm. Keby si byval v RK tak ta tvoja aprilia tu place v kopcoch preto asi ten tunning. KE je kde tu kopec.dr.snake napísal:sak hovorim vam ze tuning je na prd...vid moj popis.......hahahhaahahhhahahhahhahahahahahahhhahahahahaah....

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja nevyspevujem...ja len hovorim ze mam 50malossi s 12mm karbecom a ide mi 90km/hod podla tacha leonarda...a je ziva dosttheruck napísal:lenze mne to ide 2 radosti tak nech tu nevyspevuje jaka je malossi 50ccm liatina dobra ked ja mam 70ccm liatinu ktora asi horsia nebude a hebo nicasil bol ajtak este lepsi

- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
Re: som zadrel scooter
no ja som tiez zadrel 70 ccm motoforce sport mal tak 700 km
bohuzial praskla mi segerka piestneho cepu narobila tam dost velke ryhy ouu ale uz som dal 50ccm seriu na vybrus dnes dosla novou piestnousadou vertex môzem vam doporucit firmu vx moto v pondelok som im poslal valec dnes mi dosiel vybruseny aj z new piestom capom a segerkai vertex cena bola 45€ myslim ze celkom pekna suma plati sa len za piest vybrus robi zdarma 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
DAR0, nejako casto zadieras, ci sa mi to iba zda? 

-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Máj 14, 2009 6:49 am
- Skúter: Suzuki Burgman 650 Executive
Daro ,dík za pochvalu,ale daj pozor tá vyskočená ségerka môže znamenať že je opotrebené spodné oko ojnice.Pred monážou skontroluj výkyv ojnice a aj axiálnu vôlu na spodnom čape.Ak bude treba vieme to doriešiť.
- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze to je celkom v poriadku skôr by som to typoval na to ze pri montazi 70 ccm kitu som pouzil segerku z pôvodnho piestu ktora uz mla co to za sebou
Bandit: nie to som zadrel 1krat
mno skutra hehe a to kôli tej segerke co uz dnes som zlozil seriu po vybruse tak zabieham no al je to dost riskantne ist 40-50 km/h po cestach na SK vodici aut nie su vôbec ohladuplny vela krat ma obiehaju iba par sm odo mna az strach takto jazdit ale co uz 500 km vydrzim 
Bandit: nie to som zadrel 1krat