ne že bych souhlasil se vším co geetee napíše ale řekl ti proč to tak je a tobě by trochu slušnost také neškodilo.Navíc není až tak daleká doba kdy tam všichni to omezení budem rychle montovat nazpátek no a jak se ti tu nelíbí mužeš si založit své forumyrex napísal:no forum je asi o tom ze ten by toto a ten tamto zrbil ale ne ... dakto tu daco napise a vy budete cvachtat kopu okolo hovna a nikde sa tak ci tak nedostanete a pointa niekedy ziadna. Vies ty co ? CHOD z tou legislativou aj celym timto forom do P:I:C:I a ajtak je to tu o hovne ako vy takze som tu skoncilmPershing napísal:Yrex: ak sa ti nepacia reci o legislative, jednoducho to preskoc, alebo si sprav vlastne forum, nikto ta nenuti sem prispievat, ved takmer v kazdej teme mas nejake vyhrady a machrujes, ze ty bi si to, ty by si ono...
GT ma podstatne viac skusenostiso s motormi, ako ty a predpisy sa musia dodrziavat, ci sa ti to paci, alebo nie. Ale aspon vieme, kde mame smerovat OCVTK...a kludne ma vymazte aj s kontom je mi to u prdele stoji to tu tak za hovno jak aj cely e*shop. A vytvorte si tu svoj privatny klub buzerantov a utesujte sa v tom aky ste vsetci majstri sveta na 50ccm scootroch
ako sa spravat k novemu skutru
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Som slusny do urcitej mieri a drzim sa toho co v hlave to hned na jazyku hoc je to vlastnost niekedy na hovno tak ak mam chut tak si poslem do pi koho cem ak si to zasluziaumirek napísal:ne že bych souhlasil se vším co geetee napíše ale řekl ti proč to tak je a tobě by trochu slušnost také neškodilo.Navíc není až tak daleká doba kdy tam všichni to omezení budem rychle montovat nazpátek no a jak se ti tu nelíbí mužeš si založit své forumyrex napísal: no forum je asi o tom ze ten by toto a ten tamto zrbil ale ne ... dakto tu daco napise a vy budete cvachtat kopu okolo hovna a nikde sa tak ci tak nedostanete a pointa niekedy ziadna. Vies ty co ? CHOD z tou legislativou aj celym timto forom do P:I:C:I a ajtak je to tu o hovne ako vy takze som tu skoncila kludne ma vymazte aj s kontom je mi to u prdele stoji to tu tak za hovno jak aj cely e*shop. A vytvorte si tu svoj privatny klub buzerantov a utesujte sa v tom aky ste vsetci majstri sveta na 50ccm scootroch
kedy som pisal ze pridu nemecky fizli? si daj hlavu do mraznicky a zajtra ju vyber a precitaj si to znova, a ak nepomoze rozbehni sa hlavou proti muru a opakuj az kim nepocitis zmenu. ja som ta len chcel vyviest len s omylu ale tebe je lepsie tam, to mas asi s tej TV, uz ti ide na mozog.yrex napísal:naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne idedr.snake napísal:veru ze ja si nic montovat naspatek nebudem
no comment na tuto temu som skoncil nespeje to nikam a 100x sa opakujem ako cele toto forum 100 prispevkou o kope hoviengeetee napísal:kedy som pisal ze pridu nemecky fizli? si daj hlavu do mraznicky a zajtra ju vyber a precitaj si to znova, a ak nepomoze rozbehni sa hlavou proti muru a opakuj az kim nepocitis zmenu. ja som ta len chcel vyviest len s omylu ale tebe je lepsie tam, to mas asi s tej TV, uz ti ide na mozog.yrex napísal: naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne ide

Naposledy upravil/-a yrex v Pi Máj 18, 2007 4:59 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
my si to opravdu nemontujem ani jsem nic neříkal o němcích ani netvrdím že to bude zítra ale bohužel jednou to bude a pokud patříš k těm blbum co tvrděj policajtum ujedu a pod tvá věc těm budeš ujíždět jen tak dlouho jak ti to dovolí a pokud to budou tolerovatyrex napísal:naspatek si to od jak ziva montuju bratia cesi. JJ dalsi ktori tu prisiel s tym ze tu pridu Nemecky policajti a nisi pojdu tam to take fami snake to mi toto nikdy nepochopime dvaja oc tu na tomto fore vlastne idedr.snake napísal:veru ze ja si nic montovat naspatek nebudem