Kymco Agility 4T euro2 / tuning?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Kosťo
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Št Okt 16, 2008 5:45 pm
Skúter: zachrani nas iba sanghai kola...

Re: Kymco Agility 4T euro2 / tuning?

#76 Príspevok od užívateľa Kosťo » Št Apr 09, 2009 8:04 pm

tak konecne som zdravy a mohol som sa uz dneska previest...no bol som sklamany...z toho 80cc valca som ledvo vytiahol 60...tah je trochu lepsi to je pravda ale len do tych 50-55....a v bezvetri bez zohnutia 60je podla mna trochu malo...tolko mi siel scoot aj s 50cc...ake mate valceky a kontrastku s tymto valcom?? lebo ja mam 5.5g a bielu malossi...tak ak to niekto skusal ladit tak nech mi pomoze :)
Naposledy upravil/-a Kosťo v Pi Apr 10, 2009 9:52 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil

kredenc1001
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
Skúter: nemám
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa kredenc1001 » Št Apr 09, 2009 9:10 pm

Tak vymen vario a spojku a remen zarucujem ze ti to pojde aspon 70
nemám skúter takže sem nepatrím

Kosťo
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#78 Príspevok od užívateľa Kosťo » Št Apr 09, 2009 9:28 pm

:lol: super odpoved

Csicsko550
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
Skúter: Keeway F-act
Kontaktovať užívateľa:

#79 Príspevok od užívateľa Csicsko550 » Št Apr 09, 2009 10:08 pm

neboj aj ja som sklamany z mojho valca :(

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#80 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Apr 10, 2009 11:58 am

heh Ty si sklamany: ja mam setup 90ccm na tajfe, PWK karb, malossi multivar, S6 spojku aj zvon, Leo vinci fuk a ide mi to cca 85km/h. neodporučam davať na 4T setup na ktorý nie su stavane tieto skutre. neskutočne vybracie motora sposobuju uvolnovanie skoro každej skrutky na činskom skutry. o zvukoch a pazvukoch ani nehovoriac. ja som teda totalne sklamany a možem si za to sam. Alci ma upozornoval že to nemam robiť investovať koruny do tuningu 4T. momentalne som pevne rozhodnuty dať namiesto 4T motora motor zo ZIPa. nechcel som veriť alcimu z jeho skusenosti no sam som sa presvedčil že 4T nema vyznam tunovať. už som bol nutený meniť aj uchyt motora teda konkretne ten šrob hlavny čo drži motor za kvalitnejšiu šrobu z českej kalenej ocele.

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#81 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Apr 10, 2009 12:13 pm

... no konecne si niekto otvorene priznal ze najlepsi tunning ciny je vymena za nieco osvedcene ... vcera sme sa vozili s pitlom a na to, kolko do toho dal tak 52 Km/h real nic moc oproti minarelke a gilere len s fukmi 80 km/h - o rozbehoch ani nehovorim ... proste 4T 50 ccm je priblizovadlo setrne k zivotnemu prostrediu stavane na dlhu zivotnost - na lietadlo neprerobitelne ...

Mitko
motorkár
motorkár

#82 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Apr 10, 2009 1:10 pm

rspeed. no neviem o tej životnosti by som si dovolil pochybovať. ked som došiel do velkoskladu spojovacieho materialu a doniesol som skrutky činske tak sa na mna pozerali že z čoho to vlastne je......a ich kvalita oproti klasickym trebars českym vykovkom je 100 a 1. Na tie koruny čo som do toho dal sa moje očakavania ani zdaleka nesplnili. a nehovoriac že za tie prachy som už mohol mať Yamahu BWs ku funglovku alebo CPI oliver sport tiež čina ale aspon 2T. ked som porovnal u alciho keeway v serii a ešte k tomu bez fuku a malo to lepšie rozjazdy ako ten moj "ndopovany" tajf tak som rezignoval vo svojom presvedčení že tuning 4T činaka je super vec.

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#83 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Apr 10, 2009 5:10 pm

... tak toto si dufam Pitlo precita .... az ma srdce boli ked na svoju hracku ide nieco kupovat ... vcera si u mna montoval tvist-control a caka na ostru vacku ....

pitlo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
Skúter: plechovkar
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa pitlo » Pi Apr 10, 2009 9:46 pm

No NO, pitlo číta všetko, tou vačkou to aj skončí a ked vyhrám športku potom sa uvidí ................................... a možno aj kúpi dačo nové......................... :%) :Yahoo!:
To rspeed bolo to 55 km miestami aj 60 km ...... 8)

Mitko
motorkár
motorkár

#85 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Apr 10, 2009 10:10 pm

nevravim že to ide až tak zle....len chyba je ta že ten skuter nie je stavany na valce 85-90ccm + tuning veci ako vačky a take sračky. proste velkou brzdou je kvalita prevedenia celej konštrukcie skutra. ten valec ma tak neskutočne vybracie že skrutky su ozaj schopne sa same uvolnovať v priebehu cca 50-100km. potom nastava len jedna vec že na 100km prejdenych = 10 hodin udržbovych v garaži a to je ešte asi ten podarenejši skuter. velmi ale velmi velkou prekažkou je už velakrat spominana absencia lepšej kluky. kamarat aj vie demontovať ložiska len jedna velka chyba na nich je ta, že priemer vnutorny ložiska na strane ozubenia je podle nejakej činskej miery a proste kvalitnejšie ložisko je velmi ťažko zohnať a ak aj ho maju je nehorazne drahe cca 1500sk. ja by som tiež skusil vačku len ten chudačik motor by sa určite rozletel na sračky.

amusafuna
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
Skúter: neuvedený

#86 Príspevok od užívateľa amusafuna » Ne Apr 12, 2009 8:41 am

ak mozem niekomu kto vlastni kymco agility 4T poradit nech si vymeni vario za seriove vario z piagga napr. mc2 alebo mc3, po malom osmirglovani vnutra varia tam ako sa vsuva ten cap sedi perfektne a je to obrovsky rozdiel medzi variom z piagga a serie z kymca, ale je nutne vymenit valceky za lahsie a nie je absolutne potrebne kupovat sportove vario, a seria vario z piagga vyjde mozno na 10 eur ak sa kupy od ruky, je tam dost citelny rozdiel

Dido
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Feb 18, 2009 8:22 pm
Skúter: Kymco Agility 50

#87 Príspevok od užívateľa Dido » Ut Apr 21, 2009 9:45 pm

nema niekto v okoli BA (pezinok) vzduchovu pistol?...potrebujem dat dole maticu variatora a vymenit valceky...do servisu to nechcem davat lebo to tam bude stat tyzden a za 5min. roboty si vypytaju este tazke peniaze...isiel som aj za jednym mechanikom...no som sa dozvedel, ze som si to cele vymyslel a ziadne valceky vo variatore neexistuju...tak som radsej odisiel, jak stracat cas...

amusafuna
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
Skúter: neuvedený

#88 Príspevok od užívateľa amusafuna » St Apr 22, 2009 2:57 pm

Dido napísal:nema niekto v okoli BA (pezinok) vzduchovu pistol?...potrebujem dat dole maticu variatora a vymenit valceky...do servisu to nechcem davat lebo to tam bude stat tyzden a za 5min. roboty si vypytaju este tazke peniaze...isiel som aj za jednym mechanikom...no som sa dozvedel, ze som si to cele vymyslel a ziadne valceky vo variatore neexistuju...tak som radsej odisiel, jak stracat cas...
skus to povolit tak ze das dole kryt od magnetu a uchytis matku na magnete klucom a mozes povolit vario, mne sa to tak podarilo, alebo si vyrob nejake blokovanie na magnet a uchytis ho tam kde su srubky ventilatora na magnete , nejaky kus plochaca , vyvrtas dierky a uchytris ho tymi srubkami ako keby si sruboval ventilator a bloknes ho o karter a mozes povolovat, inak je to dost silno zatiahnute, a to este nerozpravam o matici ktora drzi spojkovy zvon, ja som ju musel dokonca az rozstiepnut tu maticu lebo neslo povolit,(ak pojde tazko tak nechaj prevriet vodu v rychlovarnej konvici a pomali tu vodu lej na maticu aby sa trosku roztiahla, potom uz pojde lahsie, vela stastia

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Apr 23, 2009 7:58 pm

tak toto neodporucam...ak je to dostatocne zatiahnute tak rozcentrujes kluku...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Kosťo
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#90 Príspevok od užívateľa Kosťo » So Jún 27, 2009 8:07 am

tak mam taky probleem...mam 80cc cinu a ked sa zohreje a naraz pridam plyn tak vynechava, trha s nim a potom uz ide normalne..cim to moze byt? mam 90trysku

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"