nestartuje 4T
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Feb 11, 2009 4:52 pm
- Skúter: Rieju RS1 70cc , Adamoto Speeder 90cc 4T
nestartuje 4T
zdravim mam skuter s motorom 139qmb/a 4T najazdene 6850km .... Vcera mi po asi 50km trosku trhol a potom isiel dalej vtedy som sa rozhodol ze postojim nech trochu vychladne motor a ako som isiel po cca 10 min startovat nechcel uz nastartovat hned som vycistil karburator a nic , pozrel som sviecku mal som jednu nahradnu este a nic nepomohlo iskru to dava tak som myslel ze je pridrety. Dnes som ho rozobral a presmirgloval kruzky teraz chodia na pieste lahko dal som vsetko dohromady skusil som s vybratou svieckou ci ma kompresiu a palec som tam neudrzal nech som tlacil hocijak silno takze ta tam je a nechce stale nastartovat ani s nakopavackou , starterom , ani ked podlejem sviecku benzinom .... len tocia ked trosku pridam plyn tak uz ako by chcel ist nastartovat a nic .... neviem si uz rady s tymto dufam ze mi tu poradite vopred dakujem 

podpis som si este nenastavil
- tajfun
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 10, 2010 9:24 am
- Skúter: yamasaki ym 125
Re: nestartuje 4T
žeby ventily ? skus poštelovat lebo ked hádže a dáš benzín tak musi chitit alebo neni kompresia
Xinling Tajfun 4T 50cm to bol teda stroj max 75km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
-
- trojkolkár
ventile som steloval ako som ich daval spet 0,08mm vyfukovy a 0,06mm nasavacy takto som ich maval aj predtym ako to islo
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
hovoriš že kompresiu to ma, sviečka hádže iskru ok...... a po štartovani je sviečka mokra??? keď ano tak to musí isť. Rozvody si pri skladaní dobre nastavil ?
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- trojkolkár
no sviecka je vlhka ked ju vytiahnem a citi z nej benzin .. a tie rozvody by mali byt dobre na ventilatore je to T-cko (v tej polohe ked sa nehybu ventile) na tej hrane a pozrel som si ako bola vačka a tie ryhy boli vodorovne a ta gulicka hore a tak som ju aj daval spet tak to by malo byt OK . Zajtra este pre istotu raz precistim tie kruzky lebo vsetko ostatne je tak ako ma len ta kompresia by to mohla sposobovat ine ma uz nic nenapada aj ked palec som neudrzal ked bola sviecka vonku ale mohlo to byt aj tym ze je tam zly pristup ... zajtra budem mudrejsi 

-
- trojkolkár
no kruzky behaju lahko takze pridrete nebudu, skusal som tam dat aj indukcnu cievku z auta a stale to iste toci a uz akoby isiel chytit ale nenaskoci uz neviem co s tym idem este pozret kedy hadze iskru ci nahodu nie vtedy ked je piest dole