Keeway Huricane
Moderátor: Moderators
- miro2100
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Nov 16, 2007 11:52 pm
- Skúter: neuvedený
Keeway Huricane
zdravim pani,na kamaratovom skutri -je to seria ,po nastartovani ide motrorka ok ,ale po cca 2min zacne stracat otacky a zdochne ,skusal som vymenit sviecku ,islo to lepsie uz som sa tesil ,ale po zopar kilometroch to robi opat,rozmyslam ci to nemoze robit automaticky sytic,skuter ma nabehanych asi 1500km,olejove cerpadlo je odpojene,neviem co to moze robit,nemate nejaku skusenost,napad ???dik
podpis som si este nenastavil
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Re: Keeway Huricane
huriccane boly aj 2T/4T nie ?? a píseš že olejove čerpadlo je odpojene?? ked je to 2T mieša benzín alebo? karbec čistý? podtlakový ventil otvára? vzduchový filter? tu máš hned zopár veci skus to popozerať a uvidíme
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- miro2100
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Nov 16, 2007 11:52 pm
- Skúter: neuvedený
kubo HC napísal:huriccane boly aj 2T/4T nie ?? a píseš že olejove čerpadlo je odpojene?? ked je to 2T mieša benzín alebo? karbec čistý? podtlakový ventil otvára? vzduchový filter? tu máš hned zopár veci skus to popozerať a uvidíme
zabudol som napisat je to 2t ,benzin miesa,podtlakovy ventil je odpojeny a ide samospadom-ale takto fungoval uz rok,ten filter ma nenapadol-to by mohlo byt,karburator vycisteny,bez filtra to asi nevyskusam ,lebo nebude spravny pomer benzin-vzduch-ako zistim ,ze je zly vzduchovy filter????novy zatial nemam,ale ako to odskusat???
- Bikerguy
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jún 25, 2011 7:31 am
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 WRC 307 LC
ze nie je spravny pomer zistis na sviecke..ked ide..
kazdopadne by som to videl na problem so zmesou - urcite sa poriadne pozri na ten air filter..ak si nerobil nic s tryskou ani podobne tak to bude ten zmienany filter..:0
ako to mozes vyskusat? odpoj ho a zakri otvor na karbaci rukou a nechaj malicku medzierku medzi prstami..a ucitis ako saje vzduch - a ak nastartuje je to filtrom...samozrejme ho len nakopni..nenechaj ho tak nastartovany...mne to takto potvrdilo na vlastnej skusenosti ze problem bol air filter...

kazdopadne by som to videl na problem so zmesou - urcite sa poriadne pozri na ten air filter..ak si nerobil nic s tryskou ani podobne tak to bude ten zmienany filter..:0
ako to mozes vyskusat? odpoj ho a zakri otvor na karbaci rukou a nechaj malicku medzierku medzi prstami..a ucitis ako saje vzduch - a ak nastartuje je to filtrom...samozrejme ho len nakopni..nenechaj ho tak nastartovany...mne to takto potvrdilo na vlastnej skusenosti ze problem bol air filter...