Nízke otáčky !!!

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
SOAD666
Dátum registrácie: Ut Aug 23, 2011 8:08 pm
Skúter: YUKI MATRIX 50

Nízke otáčky !!!

#1 Príspevok od užívateľa SOAD666 » Ut Aug 23, 2011 8:31 pm

NAzdar skútristi...môj problem som tu nenašiel tak zakladám new tema...skúter mi nevytočí viac ako 6 000 otáčok, nastalo to vtedy keď bol vymenený klinový remeň...remeň je určite dobrý, čo sa týka rozmerov a tak ma napadá len jediná možnosť a to, že je opotrebovaná kontrasná pružina...máam ale len 7300 km a činsky skúter...alebo mohol niečo servisák pobabrať?? Do rýchlosti 30 Km/h ho pekne vyšprintuje ako vždy, no potom pre nizke otáčky už len pomaly zrýchľuje na max 50 - 60 km /h.
Diky za rady :)
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
Earny
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Sep 19, 2010 2:07 pm
Skúter: longjia bs 50/mottoro tria 50

Re: Nízke otáčky !!!

#2 Príspevok od užívateľa Earny » Ne Sep 04, 2011 6:17 pm

klinový sa musí ešte trošku opotrebovať a tkz. "sadnúť si" .... mne menili klinový remeň pri servisnej prehliadke a skúter ide tak isto ako predtým .. takže ak máš správny klinový remeň tak by ti mal ísť skúter tak isto ako pred jeho výmenou ... a podla mna je kontrastná pružina OK pretože ona vytláča remeň na najlahší prevod .. takže ti mohol v servise vymeniť spolu s klinovým aj valčeky za lahšie a nevládzu pretlačiť kontrasntú pružinu aby remeň zbehol po remenici až uplne dole ,takže max. sa zmenila smerom nadol ... toť názor laika (takže ak sa mýlim ma prosím opravte ):D zvýšia sa ti otáčky na viac ako 6000 ked ideš dole kopcom ?

SOAD666
Dátum registrácie: Ut Aug 23, 2011 8:08 pm
Skúter: YUKI MATRIX 50

#3 Príspevok od užívateľa SOAD666 » St Sep 07, 2011 6:59 pm

nie nie valčeky ostali...a čo sa týka rýchlosti hore kopcom dole kopcom to isé...tzn. pri 60 km/h asi 6000 otacok...ale to iba dole kopcom hore kopcom nechce ist voec nema sily pri takych otackach kedze pri 40 mam mozno necelych 5000 a nezvysuju sa...:(

Užívateľov profilový obrázok
Earny
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Sep 19, 2010 2:07 pm
Skúter: longjia bs 50/mottoro tria 50

#4 Príspevok od užívateľa Earny » St Sep 07, 2011 11:16 pm

tak potom bude asi už fakt tá kontrastná pružina na nič ..

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"