Ahojte,
Mám menší problém...
Keď naštarujem a idem sa rozbehnúť, tak všetko šlape tak ako má...
Ale keď sa zohreje motor, tak prestane ťahať pri vyššej rýchlosti a začne sa dusiť.
Akonáhle pustím plyn, motor beží krásne. A musím mať trochu plynu, aby som dokázal ísť. Ak dám viacej plynu ( rýchlosť väčšia ako 10km/h sa začne zasa dusiť a neťahá.
Čo to môže byť?
Opotrebované válčeky?
Mám cca 3500km ( stále do kopca a z kopca).
Nieje niekto v okolí Malaciek( Plaveckého Podhradia) kto sa tomu dobre rozumie?
Tauris Cubana - po pridani plynu sa dusi
Moderátor: Moderators
- Snoophy
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Jún 14, 2010 8:07 pm
- Skúter: Tauris Cubana 50 2T
Tauris Cubana - po pridani plynu sa dusi
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Skúter nechce ísť rýchlejšie
Nastalo to z nicoho nic ? Mozes mat zly sytic, nezavre sa uplne
A skusal si citat temy na fore a nieco aj pozriet podla rad alebo si hned zalozil temu a aj to v zlej sekcii?
A skusal si citat temy na fore a nieco aj pozriet podla rad alebo si hned zalozil temu a aj to v zlej sekcii?
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tauris Cubana - po pridani plynu sa dusi
Dusí sa alebo tarokuje? Ak by to bol nedovretý sytič, tak sa skúter dostane aj na maximálku, ale veľmi neochotne, tarokujúco a má vysokú spotrebu.
Ak sa skúter dusí, teda je to stav zhruba ako keby si vypol motor, že prestane ťahať a začne spomaľovať, tak je to chudobné, čo môže byť napr. popraskaná príruba, netesný spoj kolienka airboxu, proste niečo, vďaka čomu má teraz ten scoot chudobnú zmes.
Jednoduché riešenie a pomoc - na stojan, pripchať prívod vzduchu povedzme do polovice a plný, keď to s tým pôjde, vieš kde je chyba.
Takéto veci sa dajú riešiť a identifikovať v pohode doma, bez pomoci a so základnými vedomosťami. Bez toho, že nám povieš, či to je bohaté alebo naopak chudobné nespravíme nič a ani ti nijak neporadíme, len tak ako poradil Tomáš alebo Ja, čo ti problém moc nevyrieši.
Ak sa skúter dusí, teda je to stav zhruba ako keby si vypol motor, že prestane ťahať a začne spomaľovať, tak je to chudobné, čo môže byť napr. popraskaná príruba, netesný spoj kolienka airboxu, proste niečo, vďaka čomu má teraz ten scoot chudobnú zmes.
Jednoduché riešenie a pomoc - na stojan, pripchať prívod vzduchu povedzme do polovice a plný, keď to s tým pôjde, vieš kde je chyba.
Takéto veci sa dajú riešiť a identifikovať v pohode doma, bez pomoci a so základnými vedomosťami. Bez toho, že nám povieš, či to je bohaté alebo naopak chudobné nespravíme nič a ani ti nijak neporadíme, len tak ako poradil Tomáš alebo Ja, čo ti problém moc nevyrieši.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tauris Cubana - po pridani plynu sa dusi
Presne ako pise Bamma, ja som mal napriklad zlu gumennu prirubu pri karbe, dopraskanu. Potom zas zly sytic