Dobry den chcem sa opytat na tuning skútru rhon.
http://www.scootland.cz/skutr-rhon-speed-50/ prečítajte si typy na tuning a povedzte mi čo si o tom myslíte
lebo neviem či sa mi viac oplatí zainvestovať do tuningu na 70ccm.A akú maximálku by som z toho približne dostal?
Oplatí sa tunigovat čínu alebo mám si radšej našetriť na niečo kvalitné?
Tuning čínskeho skútra
Moderátor: Moderators
Tuning čínskeho skútra
podpis som si este nenastavil
- Adamgo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 15, 2011 9:22 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DD
Re: Tuning čínskeho skútra
Setri radsej na nieco lepsie
neviem ci ti tu teraz niekto poradi vacsina je na zraze...

No ja som aj rotmýšlal že by som predal tento skúter,a kúpil by som si yamaha aerox alebo nejakú cestnú 50ccm(aprilia rs50,yamaha tzr50 alebo derbi gpr50) len neviem či sa dajú na ňu zohnať lahko náhradné dely.A počul som že niektoré skútre sa dojú aj slušne poladiť aby vytiahli aspon tych 100-110km/h.Najradšej by som predal môjho čínana a kupil niečo kvalitné len neviem či sa mi ho podarí tak skoro predať :/ TAK preto by som chcel počuť vaše názory či by som z toho dal dostat nejaký slušný výkon.Alebo ho mam predat radšej lacnejšie a našetrit na niečo iné?
- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Je to zbytočné tuningovať,určite to pomože bude to lepšie ako séria ale ked si spočítaš investíciu do toho tak zato možeš kúpiť značkový skúter a séria pôjde tolko čo vytuningovaná čína.Všetko záleži od Teba,ale asi každý ti povie aby si to predal a kúpil niečo značkové.Diely sa dajú zohnať na všetko,len treba hladať. 

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
Díky tak sa ho pokúsim predat(dúfam že to nebude dlho trvat a kúpim si bud cestnú 50ccm alebo nejaký značkoví skúter...našiel som jednu apriliu rs 50 prerabka na 80ccm aký je váš názor ne takúto motorku nekazí sa príliš často?A dajú sa lahko zohnat náhradné diely?
- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Myslím že diely sa budú zhánať tažšie ako na skúter čínsky,ale určite sa dajú zohnať,je to super motorka,parádny výkon ,hovadská spotreba inak OK .. 

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600