2T karbec na 4T
Moderátor: Moderators
2T karbec na 4T
Chcem sa spýtať, či ide nahodiť karburátor pre 2T na 4T motor. Stačí zaslepiť prívod oleja a malo by to byť to isté alebo majú karb. pre 4T svoje špecifiká?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ze to pojde...zaslep iba privod oleja...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Mám ešte jednu prosbu na majitelov značkových scootrov. Kedže na čínu nič nedostať a treba hladať vždy ekvivalent, tak je to aj v prípade karburátora. V shopoch je v ponuke vela karburátorov na rozne značky scootrov. Rozdiel bude zrejme iba vo vonkajšom priemere hrdla karburátora aby išlo nasadiť do pôvodného sania. Môj karbec má vonkajší priemer hrdla 28mm a preto zháňam niekoho kto má rovnaký alebo približný rozmer aby som vedel na aký scooter mám karbec zháňať. Skúste mi to prosím niekto na svojom karbiku zmerať. Ďakujem
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
karburator sa zväčša nekupuje podla typu motorky, ale podla toho aké sanie, resp prírubo to máš.... (záleži aj od priepustnosti klapiek.... resp 21mm ti možno pôjde lepšie ako 24mm karb
)
pri karburátoroch sa označuje vonkajší priemer nasavacieho hrdla, potom priemer toho kanala kde je šupatko
( to je to 21-24-28....)
a vonkajší priemer výstupu, napr môj PWK 28 má rozmery 49-28-34
čiže si zmeraj čo tam vtrepeš a z e-shopu alebo inak si kúp karb podla rozmerov, ale šak ty to určo chápeš.....

pri karburátoroch sa označuje vonkajší priemer nasavacieho hrdla, potom priemer toho kanala kde je šupatko
( to je to 21-24-28....)
čiže si zmeraj čo tam vtrepeš a z e-shopu alebo inak si kúp karb podla rozmerov, ale šak ty to určo chápeš.....
podpis som si este nenastavil
jj, chápem lenže v shopoch su len model skutru a karburátor žiadne 49-28-34lil_B napísal:karburator sa zväčša nekupuje podla typu motorky, ale podla toho aké sanie, resp prírubo to máš.... (záleži aj od priepustnosti klapiek.... resp 21mm ti možno pôjde lepšie ako 24mm karb)
( to je to 21-24-28....)

ale ak to mám teda dať do tej číselnej podoby tak momentálne mam 38-17-28 a potrebujem teda xx-19-28