Malaguti F 10 1996....

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
Skúter: neuvedený

#1 Príspevok od užívateľa manasml » Ne Okt 29, 2006 4:16 pm

to keby sa velmi zahrieval ho ani vyrabat nemuseli...neboj sa to zvladne dost,este som nevidel ziadny skuter priehraty na ktorom sa nejak strasne extremne nejazdi napriklad ako preteky!!zalezi kolko za to chce tipek....
podpis som si este nenastavil

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa lil_b » Ne Okt 29, 2006 4:26 pm

ja by som to kúpil

manasml
cyklista
cyklista

#3 Príspevok od užívateľa manasml » Ne Okt 29, 2006 4:30 pm

faithless napísal:chce za to 15000 bez TP a SPZ a je tam novy valec 70cm a piest....
a siel si na tom??ako to jazdi v pohode??akoze za 96r.v. je to dost kesov,si zober ze to uz ma 10 rokov!!

manasml
cyklista
cyklista

#4 Príspevok od užívateľa manasml » Ne Okt 29, 2006 4:50 pm

faithless napísal:no ved ma to vela rokou ale ide to dobre...po rovine 90
hm v poho potom skus este zjednat cenu, aj ked len napr 500sk da dole stale lepsie ako hned mu vysolit 15000sk za to...ako pozeram lahucky skuter to je 70kg...

manasml
cyklista
cyklista

#5 Príspevok od užívateľa manasml » Ne Okt 29, 2006 5:44 pm

faithless napísal:no je lahky ale ma to kolieska asi 10 palcove...ja newiem taky mini skutrik
tak je to len na tebe ci sa ti paci abo nie...pozri este nieco ine ved je tolko skutrov.... :twisted:

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Okt 29, 2006 7:38 pm

čo ja viem no podľa mňa to nie je veľa za scoot.....a neni zase ani škaredý podľa mňa sa to pokús zjednať a zober ho....:-D

Surowo

#7 Príspevok od užívateľa Surowo » Ne Nov 05, 2006 8:13 pm

hmm, aj moj valil 90 po rovine, to som len vymenil vyfuk..yamaha slider seria a zadrel som ho :( :( ... moj scoot mal 13rokov a tiez piest 70ccm

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#8 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Nov 05, 2006 9:49 pm

Nechci do toho kecat ale nedovedu si představit na co mi bude skutr bez TP teda pokud máš na mysli ten velkej a těžko to zlegalizuješ jinak

FastHaly

#9 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Nov 06, 2006 6:38 pm

ale na slovensku ma SPZ kazdy piaty scooter cize bude len dalsim

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#10 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Nov 06, 2006 6:48 pm

FastHaly napísal:ale na slovensku ma SPZ kazdy piaty scooter cize bude len dalsim
jo i to je názor ale velice rychle ho změníš a nepřijdeš mu na jméno pokud budeš mít s takovým skutrem havárku a on nemá zákonou pojistku jako že nevím u vás ale u nás pokud skutr není přihlášenej nejde ani pojistit což je logické

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Nov 06, 2006 6:50 pm

da sa poistit...vsak aj babety poistis...povies ze nema pridelenu spz a cislo tp da cislo toho zahranicneho technicaku...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#12 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Nov 06, 2006 7:08 pm

alcatelko napísal:da sa poistit...vsak aj babety poistis...povies ze nema pridelenu spz a cislo tp da cislo toho zahranicneho technicaku...
tak to je strašnej omyl babeta se dá pojistit protože na ni se nevztahuje povinost mít SPZ.Samozřejmě i ten skutr pojistíš poněvadž než ho přihlásíš musí bejt pojištěnej a tu značku nahlásíš dodatečně.Pokud to ovšem pojistíš a nepřihlásíš pojistka je samozřejmě neplatná protože takovej skutr nesmí na cestu a že by pojištovna to byla ochotna zaplatit tak tomu snad nevěříš ani ty.Ps a i tu babetu ti nepojistěj jen tak od oka musíš jim ukázat tu kartičku co je k babetě a pak ti ji pojistí a to samé budou ctít k tomu skutru av pokud nic nemáš tak ti to nepojistí.

FastHaly

#13 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Nov 06, 2006 7:42 pm

na poistku ti netreba nic ja tam mam ze evidencne cislo-NEDODANE Seria a cislo technickeho preukaz vozidla..... -NEDODANE

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#14 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Nov 06, 2006 7:50 pm

FastHaly napísal:na poistku ti netreba nic ja tam mam ze evidencne cislo-NEDODANE Seria a cislo technickeho preukaz vozidla..... -NEDODANE
nevím kde máš na mysly že je napsané nedodané ale to je jedno pojistit zakonou pojistkou jde jen vozidlo které se muže pohybovat po cestách schválené a tak podobně.Pokud si něco dovezeš ze zahraničí a nezlegalizuješ to tudíš nepřihlásíš tak stejně i když to pojistíš a něco se stane tak pojistka je neplatná a tebe ještě mohou stíhat za podvod

Vlado

#15 Príspevok od užívateľa Vlado » Ut Nov 07, 2006 9:11 pm

aumirek napísal:Nechci do toho kecat ale nedovedu si představit na co mi bude skutr bez TP
Ja presne jeden taký chcem kúpiť - a to na závod/závody :P.
Po cestách však jazdím mojim normálnym skútrikom s ŠPZ, poistkou atď.... :wink:

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Nov 07, 2006 10:11 pm

nema to nahodou male kolecka? co to ma 12"?
jeden tu mudroval ze ma 10 rokov....no a co niekedy je 10r skuter v lepsom stave ako 3r ..niekedy je to len otazka dizajnu ..a ci ten kit co je tam fakt novy to tazko zistis ..ci co ti dovoli dat dole hlavu???

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#17 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 07, 2006 10:12 pm

Vlado napísal:
aumirek napísal:Nechci do toho kecat ale nedovedu si představit na co mi bude skutr bez TP
Ja presne jeden taký chcem kúpiť - a to na závod/závody :P.
jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralej

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Nov 07, 2006 10:17 pm

aumirek napísal:
Vlado napísal: Ja presne jeden taký chcem kúpiť - a to na závod/závody :P.
jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralej
to mas pravdu poistka plati za teba skodu ale pri 90% je skoda hlavne na skutry a na aute co sa s nim stretnes vacsinou mala...ibaze by si trafil nove ML :D ...to neobhajujem chodenie bez poistky hoci ja tak chodim :shock:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#19 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 07, 2006 10:35 pm

dr.snake napísal:
aumirek napísal: jo omlouvám se i já teda něco sháním teda spíše jen motor na káru pro děcka měl jsem na mysli jízdu v běžném provozu nebo mužeš na přestavbu chtěl jsem říct že jezdit v běžném provozu bez pojistky je krajně nezodpovědné asi jako jezdit ožralej
to mas pravdu poistka plati za teba skodu ale pri 90% je skoda hlavne na skutry a na aute co sa s nim stretnes vacsinou mala...ibaze by si trafil nove ML :D ...to neobhajujem chodenie bez poistky hoci ja tak chodim :shock:
jo to máš pravdu ale jak máš smulu mužeš platit celej život ono škoda na autě a na zdraví muže bejt hodně velká i když nabouráš na kole.Ono je to vubec o štěstí jezdit v tom našem provozu bez havárky nikdá nevíš

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"