ladený výfuk piaggio nrg MC2
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: So Feb 09, 2013 5:52 pm
- Skúter: Piaggio NRG MC2 r.v.: 1996
ladený výfuk piaggio nrg MC2
Dobrý deň, mam Piaggio nrg 50 MC2. Ja som daval naň akurát lahšie valčeky a ide okolo 85 (reálnych). Chcel by som kúpiť ladený výfuk len neviem sa rozhodnúť medzi Giannelli Extra a Leo Vince ZX. Čítal som, že ZX ma lepší výkon v nízkych otáčkach čo je asi aj lepšie do kopcov. Len ten čo môžem kupiť ma preliačeninu na kolene. Nemôže tym stratiť výkon? pripájam aj fotku. Ďakujem za všetky rady 

- Prílohy
-
- 2013-02-02-09.54.29.jpg
- (546.25 KiB) 24 stiahnutí
-
- 2013-02-02-09.54.29-1.jpg
- (6.95 KiB) 359 stiahnutí
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ladený výfuk piaggio nrg MC2
to je vpohode ta preliacina. kup si ten ktory sa ti viacje paci. ani jeden z nich nieje extra trieda. leo vince ti ale urcite skorej zhrdzavie ale ak ti to nevadi ako to vyzera ze je to hrdzave tak ho kludne zober.
- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Ja mam tiez na tom mieste tuknuty vyfuk od kolesa.Ale nie az tak velmi. Podla mna to moze mat vplyv
-
- chodec
A mate s nimi skusenosti. Je lepsi leo vince ked cena noveho ie vacsia a 1000 ceskych? Berie fakt lepsie v nizsich otackach? A to je hhrdzavi? Ja ze to tak ma vyzerat lebo podla predajcu ma pop roka. Osobne sa mi viac giannelli paci, len ak lepsie taha vince v nizkych tak by som asi mozno radsej ten.
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Urcite Leovince ZX idealny aj ako priprava do buducna na 70cc, ale spolahlivy aj pri 50cc http://shop.scooter-tuning.sk/product_d ... em_id=2626
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... na minarelke mam ZX a mozem potvrdit ze je to OK volba - na liberte (piaggio) mam gianelli a hoci som na minarelke s nim nemal dobre skusenosti tak na pia som spokojny(bol zadarmo a funguje) .... na tu preliacinu navar drot a vytiahni to ... s tym hrdzavenim je to pravda - bud sa to da vylestit a starat sa o to alebo nastriekat ...
-
- chodec
A este by som sa chcelk na dve veci spytat. Ked je skuter studeny, tak sa o dost lepsie rozbieha ako ked je uz zohriaty. Cim to je? Ma najazdenych 40 000 km a nevie, vobec ci bol na vybruse ani nic. Minuly majtel nic nemenil. Pomohlo bybdat nove kruzky? Ci to mam nehat radsej tak? A este musim vymenit remen. Mam kupit normalnu ci radsej kevlarovy? Ma kevlarovy remen vplyv na vykon? Dakujem 

- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Zacal by som vymenou kontrastky je mozne ze je material uz unaveny a po zahriati ju teplo este dorazi.
Ked uz to bude zhodene tak pozri aj valceky. Kevlar nezvysuje vykon.
Ked uz to bude zhodene tak pozri aj valceky. Kevlar nezvysuje vykon.
-
- chodec
A este mozme kupit aj yasuni R. Na ten co hovorite? Ci ten je skor na 70ku ako na 50ku? Dakujem
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a zajtra najdes nejaky dalsi a opytas sa to iste zas? zas az take zasadne rozdiely medzi tymi vyfukmi niesu
-
- chodec
Nie ale takmvyfuk len raz kupim tak chce, cim lepsi. A yasuni sa trochu cenou noveho o dost lisi od ostatnych, tak cci neni len na 70ky nie? Sak normalne sa pytam. Sak na to forum je nie?
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ved pytas sa normalne ale hore som ti poslal test vyfukov aj s grafmi vykonu tak nevim ci ti to mam este vyfarbit na fialovo alebo na zeleno alebo co este viac chces vediet. ajtak kupis najlacnejsi lebo si povies ze ti staci a ostatne das do nadrze alebo na drogy
a tak je to spravne.