Pred pár dňami som si zohnal konecne scoot aky som chcel, je sice trosku v hroznom stave, ale pohodka. Povedal som si, mám troska znalosti, mierne chybi krasy odstranim. Sak mam na to celu zimu.
Ale hned mam problem. Za cely den som to cele rozobral, vycistil (Karbec, filter a ine) zlozil, nabil baterku, nastartoval a isiel.
Vytiahol som ho von a sup previest. Tu bol prvy problem. Mal som skoro uplne zatoceny srobik na bohatost zmesi, cize som to prechlastaval. Nejako som dosiel do servisu za kamosom a trosku sme to pri teplom motore nastavili. A tak ako by to malo byt, ja viem ze sa to tu rozoberalo sto krat, Nieko sem daval graf, ktoremu som vobec nerozumel, ale povedalo som si ze to zvladnem a nebudem vas s tym zatazovat po 101 krat.
Ale nedalo sa. Po 500m mi to proste skape. Neviem uz co s tym mam robit. Ak mate niekto skusenost s Karburatormi s tohto typu skutrov, tak by som rad privytal pomoc.
Len dufam ze neni prasknuta hlava a ked sa to zohreje, tak to prepusti a zadusi.
Este zajtra skusim vycistit sviecku, dat ju tam, neham to trosku nakopnute a potom napisem aky bol vysledok.
Inac som sa serkal s tym srobom na pomer zmesi a skusal som vsetky varianty, len to neviem, kedy to je spravne. Asi len podla sviecky to mozem zistit, co?
Dakujem vopred za hocijaku odpoved.
Problem s Piaggio NRG, po 500m sdochne...
Moderátor: Moderators
Uz som to vyriesil!
Bola zle nastavena ihla a tym padom som mohol skusat stelovat zmes a nic. Po jednodnovom skusani a kvalitneho natahani benzinom som to odstranil...
Ale mam zas problem s tym, ze mi to nechyti za studena, co mi pred tym chytalo. Ale zas si dam jeden den a odstranim...
Dakujem vsetkym za pomoc...
Bola zle nastavena ihla a tym padom som mohol skusat stelovat zmes a nic. Po jednodnovom skusani a kvalitneho natahani benzinom som to odstranil...
Ale mam zas problem s tym, ze mi to nechyti za studena, co mi pred tym chytalo. Ale zas si dam jeden den a odstranim...
Dakujem vsetkym za pomoc...