10 000km na Aprilke
Moderátor: Moderators
10 000km na Aprilke
Caute.Na svojej Aprilke uz mam nabehane okolo 10 000 km.Myslite si,ze uz je cas nieco menit?Napriklad valceky,remen?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vymen valceky,skontroluj (pripadne vymen) remen,vycisti vzduchovy filter,mozes premazat plynove lanko,vymenit brzdovu kvapalinu,vodu v chladici a inu udrzbu 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
A prečo?dr.snake napísal:najlepsie vymenit scooter

Na YUKI mám tiež 10t. km a menil som iba valčeky a aj remeň, hoci vôbec nevyzeral, že by to potreboval. Mal som doma náhradný, tak so ho preventívne vymenil a teraz je ten druhý do rezervy. Inak už okrem oleja nebolo treba meniť nič.

Treba mu pozrieť bočné hrany a ak je v pohode, mal by do 15tis. vydržať.

Tak už zasa nič.
mozes posielat len obrazky s priponou .jpg Ak ti to nejde, tak do sem hod cez www.imageshack.us
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
sak ich daj teda na www.imageshack.us alebo si ich uploadni na nejaku tvoju stranku a potom das link na konkretny obrazok a das to medzi
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak aj ja sa pochvalim so svojim fesakom...
)

matej123: stare Aprilie maju analogovy tachometer a na nich je dost velka odchylka, cize Tvoja realna rychlost moze byt okolo 75-80. A v Cechach porovnavali tento novy (digitalny) s GPS-kom a policajnym radarom a lisil sa len o nejake 2 km/h od realnej rychlosti
brady: ani ho nemen, lepsi uz nezozenies
Ale nabehane mas vazne dost. Ja ho mam od jari a zatial nabehane 1400 km. Ak by si nahodou menil s remenom aj variator, daj mi prosim vediet, lebo uz som nad nim rozmyslal. Zaujimalo by ma vsak, ci by to malo nejaky efekt na seriovom valci.
manasml: mne to ide po rovinke 80, ked sklopim hlavu, tak 90 a z kopca som uz isiel 99 km/h.

matej123: stare Aprilie maju analogovy tachometer a na nich je dost velka odchylka, cize Tvoja realna rychlost moze byt okolo 75-80. A v Cechach porovnavali tento novy (digitalny) s GPS-kom a policajnym radarom a lisil sa len o nejake 2 km/h od realnej rychlosti
brady: ani ho nemen, lepsi uz nezozenies

manasml: mne to ide po rovinke 80, ked sklopim hlavu, tak 90 a z kopca som uz isiel 99 km/h.
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
to mas priamostrek ze podla mna je to hlupost na tom priamostreku sa neda skoro nic vymenitale je pekny ja mam tier sr50 je to karburatok a som spokojny len by som potreboval poradit ake valceky by som do nej mal dat aby sa lepsie rozbehovala ale aby mala aj dobru maximalku diky