neštartuje na nakopavačku
Moderátor: Moderators
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
neštartuje na nakopavačku
zdravim,takže adams jbw 50qt-3, normal mi išla nakopavačka a od razu na druhy deň som išiel nakopnuť scoot a vôbec nič-zapnem kľučik, stlačim zadnu brzdu a vôbec ani nepretača!!!- uplne na prazdno nakopava/akokeby nebola k ničomu pripevnená/...elektrickym štarterom štartuje na šupu.poraďte please
Naposledy upravil/-a struter v Ut Máj 01, 2007 11:11 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: neštartuje na nakopavačku
- ja ak chcem nakopavackou nastartovat, brzdu nemusim stlacit...struter napísal:zapnem kľučik, stlačim zadnu brzdu a vôbec ani nepretača!!!- uplne na prazdno nakopava/akokeby som ani nemal kľučik zapnuty/...elektrickym štarterom štartuje na šupu.poraďte please
- ako nepretaca? Sak ak startujem nakopavackou, kopem, pokial nenaskoci, nie? Nic sa nepretaca...
Neviem, ako je to na Tvojom skutri, ale vyber sviecku a skontroluj, ci pri nakopavani nakopavackou dava iskru...
- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
nechapeš....nejde o to že nenaskakuje motor...ide o to, že nema ani ako...že ide akokeby na prázdno/ako keby nič nepretáčala/-tak ako keby nebola o nič prichytena a nemala žiaden význam-neviem ako to mam vysvetliť...pred tým bolo treba trocha do nej "kopnuť" aby si ju pretočil a teraz ide uplne ľahučko,žiaden zvuk,nič,ako keby tam bola len zavesena a spružinka ju vracala naspäť...a práve to, že iskru nehádže....THeBaNDiT napísal:- ja ak chcem nakopavackou nastartovat, brzdu nemusim stlacit...struter napísal:zapnem kľučik, stlačim zadnu brzdu a vôbec ani nepretača!!!- uplne na prazdno nakopava/akokeby som ani nemal kľučik zapnuty/...elektrickym štarterom štartuje na šupu.poraďte please
- ako nepretaca? Sak ak startujem nakopavackou, kopem, pokial nenaskoci, nie? Nic sa nepretaca...
Neviem, ako je to na Tvojom skutri, ale vyber sviecku a skontroluj, ci pri nakopavani nakopavackou dava iskru...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jo, tak uz chapem, splietlo ma to v tom prispevku "/akokeby som ani nemal kľučik zapnuty/" Mal si napisat, "ako keby nebola k nicomu pripevnena" resp. ze mas pocit, ze ta nakopavacka ako keby tam bola len na okrasu... ze proste nezaberastruter napísal:nechapeš....nejde o to že nenaskakuje motor...ide o to, že nema ani ako...že ide akokeby na prázdno/ako keby nič nepretáčala/-tak ako keby nebola o nič prichytena a nemala žiaden význam-neviem ako to mam vysvetliť...pred tým bolo treba trocha do nej "kopnuť" aby si ju pretočil a teraz ide uplne ľahučko,žiaden zvuk,nič,ako keby tam bola len zavesena a spružinka ju vracala naspäť...a práve to, že iskru nehádže....THeBaNDiT napísal: - ja ak chcem nakopavackou nastartovat, brzdu nemusim stlacit...

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
rozober a pozri to...ulamane zuby z polmesiaca,vypadnuty ten snek a pod...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hmm,pustil som sa do rozoberania,ale asi to nebude len tak jednoduche...cely ten kryt je prilepeny a neda sa to odobrať a ani neviem či by som to mal odoberať...-ale ina možnosť asi nie je...a ešte by ma zaujímala ta vec s káblami na pravo/na fotkách/či to môžem dať v kľude dole bez toho aby mi tam vyletelo milion sučiastok...veď pozrite foto:
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=e ... al=3312190
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=e ... al=3312190
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je ten s tou reťazou???? asi hej čo ako vidím ten silikon to dobre drží.... napatlal si ho na ten dekel a šup ho tam za čerstva??? potom sa nečuduj že sa to prilepilo. to sa robí tak že sa to napatle nechá trocha zaschnúť a potom až sa to našroubuje. ak Ti to teraz nejde dať dole tak skús z velkým nožikom dakde kde je dobrý prístup skús ho tam z kladivom nabúchať a odrezať to po celom obvode... bez toho že to otvoríš chybu nezistíš....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
he,heeeee kámo, v aprilii su 100 rokov za nimi vo vývoji, treba začať dovážať ryžu do talianska a budu aj lietajuce aprilkydr.snake napísal:hej sakra to je predumane ...darmo vela ryze zeru a v tych lupach je vela thiaminu a priaznivo to posobi na vyvoj CNS

- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
tak už to mam spravene,dalo sa vybrať a jednoducho prevrátiť to ozubené kolečko na tu nezodratu stranu a už to zaberá...
len teraz ma štve ta reťaz,rad by som ju nejako našpanoval,ale nie je tam nič na španovanie,tak neviem čo teraz...jedine že by som vybral niekoľko článkov,ale to veľmi robiť nechcem...
len teraz ma štve ta reťaz,rad by som ju nejako našpanoval,ale nie je tam nič na španovanie,tak neviem čo teraz...jedine že by som vybral niekoľko článkov,ale to veľmi robiť nechcem...

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja som to tvrdil ale ze vraj sa to hybe spolu s brzdou 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............