Vymena valcekov vo variu na cinanovi
Moderátor: Moderators
Vymena valcekov vo variu na cinanovi
Potrebujem vediet nejaky iny sposob ako vzduchovy skrutkovac(ten co pouzivaju v pneuservise) na odskrutkovanie matice telesa variatoru.
Za vase napady vopred dakujem.
Re: Vymena valcekov vo variu na cinanovi
zadovažiť si servisny blokovač ozubenej remenice variatora.donmartin22 napísal:Potrebujem vediet nejaky iny sposob ako vzduchovy skrutkovac(ten co pouzivaju v pneuservise) na odskrutkovanie matice telesa variatoru.
co? piston stoper je zdlhava vec? mam ho za 5 minuty namiesto sviecky dnu a to este 3 minuty dymim cigu! Piston stoper on the bestG napísal:alebo zastavovac piestu tiez pomoze, len je to zdlhavejsie.
http://www.scooter-tuning.sk/shop/produ ... pper_1.jpg[/img]
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
chod s tym do pneuservisu a za pivo ti to povolia aj utiahnu...valceky tam na mieste vymenis za 10minut...a ten kusok prejdes aj bez dekla varia...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
áno dá sa všelijako....a potom Jáááj pomóc ulomil sa mi z ničoho nič kúsok z varca alebo teda tej vonkajšej poloremenice...... alebo pod ...( Pri práci používaj správneho náradia- predídeš úrazom ) a aj poškodeniu súčiastok. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Len problem ze to spravne naradie nieje vzdy len tak poruke. No uvidim ak sa mi nepodari zohnat gola sadu skusim to dat do pneuservisu nech mi to povolia vzduchovou za pekne slovo a pan boh zaplatVLADY napísal:áno dá sa všelijako....a potom Jáááj pomóc ulomil sa mi z ničoho nič kúsok z varca alebo teda tej vonkajšej poloremenice...... alebo pod ...( Pri práci používaj správneho náradia- predídeš úrazom ) a aj poškodeniu súčiastok.

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Viem že nie každý má vždy správny vercajch...a niekedy treba improvizovať ale vždy z rozumom aby sa kvôli pár dňom jazdenia nespravilo škody za pár tisíc...nestojí to za to..a potom si človek býcha hlavu že jak je blbý a nedočkavý...a to vravím z VLASTNEJ skúsenosti..takže tak všetci sme nedočkaví len človek vekom dostáva tak nejak viac.... (rozumu????)

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!