Istú dobu som tam mal aj OPEN filter od RMS, aj som laboroval s tryskami. Bola tu okolo toho celkom fajna diskusia, ale už je zmazaná.
Výsledný efekt nič moc, dokonca zväčšenie trysky bolo horšie ako zmenšenie. Zvuk to malo celkom dobrý s tým RMS, po meste celkom fajn, ale aj to ma prešlo, lebo po pár sto km mimo mesto som bol z toho ohučaný. A okrem toho v karbeci v saní bol celkom slušný maglajz z jemného prachu, ktorý tým RMS filtrom prešiel. Chcel som tam skúsiť objednať molitanový Malossi (plus postriekať olejom), či by to čistenie vzduchu nebolo lepšie, ale tento e-shop tu je na milú kedveš, technicky je problém to objednať a to čo som si pred mesiacom objednal je ešte niekde vo hviezdach. Ak niečo chcem, to aby som radšej išiel do Brna, alebo Viedne a to som chcel podporiť podnikanie na Slovensku.
Tak som sa zasa vrátil k pôvodnému, papierovému. Ten, aj keď je riadne zasvinený, tak karbík je úplne čistučký. Teda posledný týždeň som tam dal opäť otvorený RMS, lebo už to ledva ťahalo, ale dnes som kúpil celkom nový originál papierový za 380,- Cez víkend mi odišiel prepínač svetiel, tak som musel ísť kúpiť nový ( v pohode mali hneď na sklade) a mali aj filter, tak som rovno kúpil. A mám opäť na 4-5 tis. km pokoj.
Dovtedy možno zoženiem serióznu náhradu za normálnu cenu okolo 200,-.Sk
Tak už zasa nič.