Prosím poradte mi ako nastavit zmes v karburátore na CPI
Moderátor: Moderators
Prosím poradte mi ako nastavit zmes v karburátore na CPI
Neviem ale mám velmi zahádzanú sviečku 

Prilis bohata zmes vzduchu a benzinu, mozno aj vadny kabel zapalovania ale to asi nie, a prilis nizka teplotna hodnota sviecky. Skus vymenit a vyskusat inu sviecku a pozri ci nemas zahadzany filter od oleja. NEdaval si vacsiu trysku? Geetee us davno sa pri zabehu neleje olej do benzinu to by si ako majster sveta v scooter tuningu mohol vediet.OliverCPI napísal:Lenže mne sem nejde pridat fotku. a ja už mám dávno po zábehu. proste vela benzínu saje.
THeBaNDiT napísal:to mas skade? Ja som so skutrom obdrzal aj peknu karticku na peknom lanku, kde sa po anglicky pisalo, ze pocas zabehu pridavat (uz neviem ake mnozstvo) oleja AJ priamo do nadrze (benzinovej samozrejmeyrex napísal:...
us davno sa pri zabehu neleje olej do benzinu
...).

jj, v tych nasich servisnych knizkach sa ozaj pise, ze nepridavat olej priamo do nadre.. dnes som akurat kupoval olej, 0,5litra esso polosyntetika, taky pekny cervenucky bolyrex napísal:THeBaNDiT napísal: to mas skade? Ja som so skutrom obdrzal aj peknu karticku na peknom lanku, kde sa po anglicky pisalo, ze pocas zabehu pridavat (uz neviem ake mnozstvo) oleja AJ priamo do nadrze (benzinovej samozrejme).
ja som obdrzal peknucke info aj v letacik kde sa pisalo - v ziadnom pripade nepridavat pri zabehu olej do bendzinu lebo to ma samostatne mazanie a tie restrikcie su tam na to aby ti to poriadne zabehlo skoot aj bez toho aby si pridaval olej do bendzinu. Nechcel by som mat hned zasraty vzduchac od oleja
ale nehadam sa lebo tu je kazdy mudrejsi jak ten druhy mne to oaj v servise povedali nech tam olej pri zabehu v ziadnom pripade nelejem. NEfiem jak je to s ostatnymi scootrami ja co sa tyka cpi a ten chlapik ktory zalozil topis ma cpi ta asi tak v skratke.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ja osobne som ziaden olej do nadrze nepridaval, ale osobne omnoho viac verim anglickemu navodu (farebnemu a kvalitnejsie zhotovenemu a v neposlednom rade podrobnejsiemu) nez slovenskemu (ciernobielemu a strucnejsiemu)
tu je foto tej karticky, pise sa tam (ak to prelozim):
"Pred nastartovanim skutra a iba pri prvom tankovani pridajte na kazdy liter paliva 25ml oleja pre 2T. Tymto bude zabranene opotrebovaniu a poskodzovaniu motora a ten sa lepsie zabehne. Sucasne doplnajte potrebne mnozstvo 2T oleja aj do nadrzky na olej."

"Pred nastartovanim skutra a iba pri prvom tankovani pridajte na kazdy liter paliva 25ml oleja pre 2T. Tymto bude zabranene opotrebovaniu a poskodzovaniu motora a ten sa lepsie zabehne. Sucasne doplnajte potrebne mnozstvo 2T oleja aj do nadrzky na olej."

pozri ak mas tam restrikcny kruzok, tazsie valceky, malu tysku a slepe koleno vyfuku prisposobene na zabeh naco pridavat olej? aby sa ty Z.a.j.e.b.a.l filter. je to robene akurat na zabeh a podobne kraviny daj olej do benzinu platia o 20r dozadu ked sa behalo na pindure. D oscootov rozumiem c.h.uj. ale taky k.o.k.o.t as nesom aby som si nevedel nastudovat stupidnu literaturu pre prvacikov na ZS aby som zakladne primarne veci nepochopil a tu kazdy a o5 sa opakujem bude omielat vsetko mozne a odsudzovat tvoje prispevky ale nic konkretne (rozumne) nenapise a toci sa okolo p.i.c.o.v.i.n. Daj si pivec zavolaj kamosovi a bude ti fajn a mas v Pecku riesit 50ccm kazdy debil ktori vidi aspon do babety ti to spraviTHeBaNDiT napísal:ja osobne som ziaden olej do nadrze nepridaval, ale osobne omnoho viac verim anglickemu navodu (farebnemu a kvalitnejsie zhotovenemu a v neposlednom rade podrobnejsiemu) nez slovenskemu (ciernobielemu a strucnejsiemu)
50 percent anglicanov hulia travu a kazdy vyskum im dokazuje ze je to p.i.c.o.v.i.n.a. Od nich si priklad neberTHeBaNDiT napísal:ja osobne som ziaden olej do nadrze nepridaval, ale osobne omnoho viac verim anglickemu navodu (farebnemu a kvalitnejsie zhotovenemu a v neposlednom rade podrobnejsiemu) nez slovenskemu (ciernobielemu a strucnejsiemu)

ale je kopa expertov co to tak roby, trebars nechcem na teba ukazovat prstom :gt1:yrex napísal:Prilis bohata zmes vzduchu a benzinu, mozno aj vadny kabel zapalovania ale to asi nie, a prilis nizka teplotna hodnota sviecky. Skus vymenit a vyskusat inu sviecku a pozri ci nemas zahadzany filter od oleja. NEdaval si vacsiu trysku? Geetee us davno sa pri zabehu neleje olej do benzinu to by si ako majster sveta v scooter tuningu mohol vediet.OliverCPI napísal:Lenže mne sem nejde pridat fotku. a ja už mám dávno po zábehu. proste vela benzínu saje.
na fore som skoncil s k.o.k.o.t.m.i. ako si ty a novacikov uvadzate aj vy z debilnymi radami ma ta v pecku nestojis mi za to a som rad ze som ta rozculil si to nepochopil vsetko oco mi idemPershing napísal:Ja prstom kludne ukazem!
Kua Yrex: prosim ta, nereaguj na prispevky uzivatelov na tomto fore!!!!!!!!!!!!!!!!! Nepouzivaj ani skryte neslusne slova na tomto fore!!!
Napriek tomu, ze si sam povedal,ze na tomto fore koncis, dalej uvadzas novacikov do omylu!!!!!!! a dalej prispievas!!!!
Okrem teba tu mame aj slusnych clenov, ktori nepouzivaju neslusne slova amaju viac skusenosti, ako ty a dokazu slusnym sposobom poradit, nie ako ty, ktory nepoznas jedine slusne slovo!!!
Ja, ked neviem poradit, alebo nemam skusenosti s danym problemom, len citam , s tebou je to inak, ty by si chcel poradit podla skusenosti majstra sveta, kde si sa zucastnil.., Vykasli sa na to, prosim ta!!!...

tu je nemozne, ja som si chcel dat jeden flame s kukom a mi ho dvakrat zmazalimPershing napísal:A este jeden moj prispevok - odpoved yrexa na moju totoznu SS s predoslym mojim prispevkom, usudok si spravte sami... (zatial - NO CENSORED)
prosim moderatorov, alebo veduceho o presun prislusnych prispevkov do FLAMEyrex napísal: Od: yrex
Komu: mPershing
Zaslal: Ne Máj 20, 2007 12:23 pm
Predmet: Re: Vykasli sa na to Citovať zo správy
chod do pice ty zebrak daj mi svaty pokoj a nefusuj sa do mojich prispevkov. Nemam ani som s tebou nemal nikdy nic a tvoje rady stojo ties za velku hrstku k..... Nehnevaj sa namna ale vytocil si ma jak besne prasa a takto to potom vizera. Nefiem naco sa vobec s geeteem miesate nech si tu pise ktoce coce a tebe to moze byt tak u chuja. daj mi pokoj![]()
![]()