23.05.2007 KEEWAY ARN 125

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

23.05.2007 KEEWAY ARN 125

#1 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » St Máj 23, 2007 9:33 pm

Neskaj sa vozim a idem zo smeru PN a pred Bucanmi pri rychlosti 90km/h paaaaaaac roztrhnuty remen......tlacit domov 8 km sa mi nechcelo tak volam tatovi ze co a jako a one ze ved my mame rodinu v Bucanoch, tak motorka mi odpociva u rodiny v garazi , stastie ze sa nic horsie nestalo. pad alebo co :cry: ale aj tak som smutny z toho, a nie som smutny len z motorku ale aj z inej veci co sa tyka zien.........take ja mam stastie viete? Budte radi ze ste radi a neni Vam smutno.......uz tu kecam neco ine
podpis som si este nenastavil

odo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
Skúter: Yamaha BWs
Kontaktovať užívateľa:

Re: 23.05.2007 KEEWAY ARN 125

#2 Príspevok od užívateľa odo » St Máj 23, 2007 9:35 pm

kokso tak to mas stastie ze sa ty nic nestalo...

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 24, 2007 1:55 am

ako vravim, remen ti menili v Suzuki cca pred mesiacom a mas na nom asi 1000km... pohladaj papiere z tejtp vymeny a sup reklamovat

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#4 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Máj 24, 2007 10:02 am

kukolarik napísal:ako vravim, remen ti menili v Suzuki cca pred mesiacom a mas na nom asi 1000km... pohladaj papiere z tejtp vymeny a sup reklamovat
řemen se velice těžko reklamuje řeknou že to není řemenem ale řemenicí a pod záleží jak se k tomu postavěj

geetee

#5 Príspevok od užívateľa geetee » Št Máj 24, 2007 11:08 am

naco ti menili remen po 1000km? sak to neni mozne aby si ho znicil, a to ti tam co za remen ...? iste daky scootrovy do variatora :D

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 24, 2007 12:14 pm

geetee napísal:naco ti menili remen po 1000km? sak to neni mozne aby si ho znicil, a to ti tam co za remen ...? iste daky scootrovy do variatora :D
citaj pozorne, remen mu menili cca po 8-10 tisic a na novom nabehal 1000 a roztrhol sa... Takze ako vravis, za 1000km sa ho neda znicit, cize to je vada vyrobku, co sa da reklamovat...

geetee

#7 Príspevok od užívateľa geetee » Št Máj 24, 2007 4:28 pm

heh, ja som to doplietol, ja som myslel ze ho menili najprv po 1000km, sak daj origo Keeway, vydrzi veky 8) a za ten penaz, v bucanoch mas hned aj keeway servis

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » Št Máj 24, 2007 6:43 pm

Najlepsie na tom je to ze od novoty som na povodnom remeni spravil 9000-10 000 km a ked ho menil remen nebol vobec poskodeny, obdraty absolutne nic, ani spina tam nebola. A kedze som bol v servise kvoli nastaveniu ventilom tak som objednal novy remen nech uz aj ten vymeni, lebo viete na faka prsitup k motoru do scootra a je mi luto aby furt niekdo daval dole plasty tak reku ked uz sa robi jedno nech da dokopy secko. tak som objednal novy original remen na ARN 125-150, a po 1000 km praaask pri 90ke, neskaj som ho bol odnes nech mi ho vymenia, aspon vydite ze co je to za h.....o material ked sporavi totok, co su to jake sluzby??? :? A ked sa riadne nas...rem tak kupim KEVLAROVY za 2000 Sk a to ma prezije. Potrebujem dat motorku dokopy lebo chcem ist na vylet s nou a s vami samozrejme, takze zajtra koncim v praci o 15:30 a letim preneho,

PS: TOMINO preto sa mi zdalo ze to vtedy dokopca ide jak slimak.....a to ten CHUJ-PUJ remen, uz pojde dufam dobre motorka

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 24, 2007 8:04 pm

Buď rád že sa horšie nestalo napr. o polnoci v hustom lese bez pomoci bez GSM signálu a pod.... ale aj tak je to sila po 1000ke remeň v prdeli...ja furt tvrdím že všetko sa skladá z 1triedy a druhá ide na ND.... :oops: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » Št Máj 24, 2007 8:54 pm

Momentalne mi tan dava ten povodny remen na ktorom som najazdil tych 10 000 tisic, uz mam objednane nove valceky, kontr. pruzinu a novy remen, takze konecne budem mat pokoj.......a len vozit sa vozit sa....... dufam ze bez problemov, KEEWAY je dobra motorka len niektore suciastky su made in china a to je v prdeli 3 tie trieda Vlady :wink:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa theruck » Št Máj 24, 2007 9:40 pm

Keewayarn125 napísal:Najlepsie na tom je to ze od novoty som na povodnom remeni spravil 9000-10 000 km a ked ho menil remen nebol vobec poskodeny, obdraty absolutne nic, ani spina tam nebola. A kedze som bol v servise kvoli nastaveniu ventilom tak som objednal novy remen nech uz aj ten vymeni, lebo viete na faka prsitup k motoru do scootra a je mi luto aby furt niekdo daval dole plasty tak reku ked uz sa robi jedno nech da dokopy secko. tak som objednal novy original remen na ARN 125-150, a po 1000 km praaask pri 90ke, neskaj som ho bol odnes nech mi ho vymenia, aspon vydite ze co je to za h.....o material ked sporavi totok, co su to jake sluzby??? :? A ked sa riadne nas...rem tak kupim KEVLAROVY za 2000 Sk a to ma prezije. Potrebujem dat motorku dokopy lebo chcem ist na vylet s nou a s vami samozrejme, takze zajtra koncim v praci o 15:30 a letim preneho,

PS: TOMINO preto sa mi zdalo ze to vtedy dokopca ide jak slimak.....a to ten CHUJ-PUJ remen, uz pojde dufam dobre motorka
ved preto si si kupil lacny skuter aby si si potom kupil donho remen za 2000 lebo ten seriovy sa ti praskne :angel7:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa theruck » Št Máj 24, 2007 9:41 pm

Keewayarn125 napísal:Momentalne mi tan dava ten povodny remen na ktorom som najazdil tych 10 000 tisic, uz mam objednane nove valceky, kontr. pruzinu a novy remen, takze konecne budem mat pokoj.......a len vozit sa vozit sa....... dufam ze bez problemov, KEEWAY je dobra motorka len niektore suciastky su made in china a to je v prdeli 3 tie trieda Vlady :wink:
mozes skusit menovat aspon 3 suciastky ktore z ciny niesu?

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Máj 24, 2007 9:42 pm

theruck napísal:
Keewayarn125 napísal:Momentalne mi tan dava ten povodny remen na ktorom som najazdil tych 10 000 tisic, uz mam objednane nove valceky, kontr. pruzinu a novy remen, takze konecne budem mat pokoj.......a len vozit sa vozit sa....... dufam ze bez problemov, KEEWAY je dobra motorka len niektore suciastky su made in china a to je v prdeli 3 tie trieda Vlady :wink:
mozes skusit menovat aspon 3 suciastky ktore z ciny niesu?
no napr. spätne zrkadla, valceky a kontrastka ;)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Máj 24, 2007 10:10 pm

daj remen druhy a jazdi neviem co je na tom 2 strany diskusii :D

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 24, 2007 10:26 pm

theruck napísal: mozes skusit menovat aspon 3 suciastky ktore z ciny niesu?
xe tak to ma az naplo k smiechu - fajna pripomienka :lol:

geetee

#16 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 25, 2007 8:18 am

kukolarik napísal:
theruck napísal: mozes skusit menovat aspon 3 suciastky ktore z ciny niesu?
xe tak to ma az naplo k smiechu - fajna pripomienka :lol:
pre teba ta ista :gt1:

geetee

#17 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Máj 25, 2007 8:19 am

theruck napísal:
Keewayarn125 napísal:Najlepsie na tom je to ze od novoty som na povodnom remeni spravil 9000-10 000 km a ked ho menil remen nebol vobec poskodeny, obdraty absolutne nic, ani spina tam nebola. A kedze som bol v servise kvoli nastaveniu ventilom tak som objednal novy remen nech uz aj ten vymeni, lebo viete na faka prsitup k motoru do scootra a je mi luto aby furt niekdo daval dole plasty tak reku ked uz sa robi jedno nech da dokopy secko. tak som objednal novy original remen na ARN 125-150, a po 1000 km praaask pri 90ke, neskaj som ho bol odnes nech mi ho vymenia, aspon vydite ze co je to za h.....o material ked sporavi totok, co su to jake sluzby??? :? A ked sa riadne nas...rem tak kupim KEVLAROVY za 2000 Sk a to ma prezije. Potrebujem dat motorku dokopy lebo chcem ist na vylet s nou a s vami samozrejme, takze zajtra koncim v praci o 15:30 a letim preneho,

ved preto si si kupil lacny skuter aby si si potom kupil donho remen za 2000 lebo ten seriovy sa ti praskne :angel7:
lenze jemu sa sereriovy neprasknut, ale taky kvalitny od autorizovaneho suzuki servisu, sa pise ze ted dat seriovy naspet docasne, ten co mat 10tis km

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"