vyfuk s nizkym hlukom

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
orgi

vyfuk s nizkym hlukom

#1 Príspevok od užívateľa orgi » So Jún 02, 2007 9:45 pm

cafte.. za cca 1000-2000km by som chcel dopriat scootru novy vyfuk. osobne mam vsak rad co mozno najtichsi chod motorovych vozidiel.. viete mi poradit nejaky vyfuk, ktory dostatocne prida na vykone, ale pritom bude co mozno najtichsi?

Užívateľov profilový obrázok
Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa Look » Ne Jún 03, 2007 12:43 am

jedine sportovy s 5kg vaty

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Jún 03, 2007 7:43 am

velmi tazka kombinacia vlastnosti :shock:
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#4 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Jún 03, 2007 9:43 am

jedna věc vylučuje tu druhou musíš volit kompromis

orgi

#5 Príspevok od užívateľa orgi » Ne Jún 03, 2007 10:33 am

aumirek napísal:jedna věc vylučuje tu druhou musíš volit kompromis
aumirek, nejak sa mi nechce verit, ze hluk je priamoumerny vykonu vyfuku.. neexistuje nejaky tlmic niekde do vyfuku, ktory to stisi na minimum?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#6 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Jún 03, 2007 10:41 am

orgi napísal:
aumirek napísal:jedna věc vylučuje tu druhou musíš volit kompromis
aumirek, nejak sa mi nechce verit, ze hluk je priamoumerny vykonu vyfuku.. neexistuje nejaky tlmic niekde do vyfuku, ktory to stisi na minimum?
nejsu na to přímo odborník je sice pravda že bez výfuku to bude řvát jak svině ale nepojede to lépe jak s dobrým výfukem ale obecně se dá říct že to tak je a budeš muset zvolit ten rozumnej kompromis jinak osobně mám také raděj tichej motor

orgi

#7 Príspevok od užívateľa orgi » Ne Jún 03, 2007 11:11 am

aumirek napísal:
orgi napísal: aumirek, nejak sa mi nechce verit, ze hluk je priamoumerny vykonu vyfuku.. neexistuje nejaky tlmic niekde do vyfuku, ktory to stisi na minimum?
nejsu na to přímo odborník je sice pravda že bez výfuku to bude řvát jak svině ale nepojede to lépe jak s dobrým výfukem ale obecně se dá říct že to tak je a budeš muset zvolit ten rozumnej kompromis jinak osobně mám také raděj tichej motor
ten zvuk, co to ma v serii, mi uz trocha prekaza, pretoze ked tomu vytnes, tak ludia po tebe pozeraju ze co si za debilka.. a kedze s tym chodim 99% po meste, rad by som sa na tom prehanal bez toho, aby ludia po mne pozerali, ze co za hlucneho debilka to okolo nich presiel.

ok, dik za info zatial...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Jún 03, 2007 12:09 pm

vykon=hluk... utlmenie ubera kopu vykonu...a ked chcces vykon tak musi mat vyfuk spravny tvar...a ten tvar je povodcom hluku...daj si vyrobit ladak z 1cm hrubej ocele...bude vazit sice 20kg a bude sa pol dna zahrievat ale bude tichy ako seria...hmotnost utlmuje hluk...inac skus nieco ako s6 street...huci malo a trosko aj prida na vykone...ale aj napr. zakladny gianelli lauf je replikou laufu c bol na starych piaggiach a ten je tichy a moc dobre funguje...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"