Variátor
Moderátor: Moderators
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
Variátor
Keby som chcel kupit Variátor Hebo Next Generation tak s cim mam planovat co mam este do toho dokupit naviac ? nieze to kupim a potom zistim ze potrebujem spustu dalsich veci a budem za postovne platit 5x a postovne ma vide viac ako vsetko ostatne ... thx
/
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 Smulo: a ak by sa Ti nechcelo to hladat, tak tu mas rovno link na to
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2227

das tuning fuk a pojde rychlejsie a aj viac do otacok, lebo tam nebude katalizator. potom ziskas tak 500-600ot/min viac a dalsich 5km/h asponSmulo napísal:origo vario uz mam upravene slape to cca. 75 - 80 km/h . vdaka tebe geetee
pripadne este odblokovane CDI ale to bez vyfuku nema as taky pomer cena/vykon
cawte...prosim vas chcel by som od vas nieco poradit ci nahodov newiete co to moze byt....ked idem na scootri a zastavim tak zapocujem take mierne klepanie vo variatori ale iba vtom momente ako zastavim potom uz nie...a ked tlacim scoot (vypnuty) a idem po takej hrbolatej ceste aj vtedy to pocujem...newiem mozno to je normalne ja sa chcem iba ujistit..dikes 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Očúvaj mój!!!! Ja len opýtať: a máš tam olej v tej prevodovke???
bežne môže skapať ložisko a bude to hrkotať aj z olejom.....Občas sa to stane aj na nových scootroch že to ložisko sa pokašle dokonca dakto písal na CZ fóre že sa mu to stalo na nejakej HONDE tesne po skončení záruky!!!!
a musel to zacálovať zo svojeho!

Naposledy upravil/-a VLADY v Ut Júl 24, 2007 2:22 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.