ozivil som skuter .......ale potrebujem od vas radu
Moderátor: Moderators
ozivil som skuter .......ale potrebujem od vas radu
mam problem nejdemi nastartovat skuter iskru dava poistka je dobra benzin taha vsedko ok ale nejde nastartovat ale ked zapcham vzduchovi filter tak potom to uz ide po 20 sek pustim filter a mozem jazdit co to mu je ? ked musim zapchat filter ? ? ? ? prosim poradte
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja tipujem na nefunkčný sytič... ak máš elektrický tak ho možno máš zle zapojený alebo odpojený alebo pokazený.... lebo z priškrteným vzduchom to nakopneš a po zohriati to už šlape aj bez neho...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

kamos ma podobny problem: iskru dava, benzin v komore je, a ma manualny sytic ktory sme rozobrali asi 3 krat tak mna osobne napadlo ze asi budu zle gufera. Chce vedet ci to moze byt tym lebo nehcce kupovat nove ak su stare vadne. Da sa to zystit tak ze dam namiesto iskry prst a ak mi prefuci tak su dobre?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
skus najskor druhu sviecku
a gufera spoznas tak ze mas benzin bud v zapalku alebo vo variu...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ak je zlé gufero na kluke tak to tade ťahá falošný vzduch ak je len malá netesnosť , a ak je moc velká tak to nedokáže naplniť valec ako ide piest do DO lebo tam nevznikne pretlak a vtedy to je vidieť na tom motore že je všetko okolo zasraté od paliva a hlavne oleja lebo benzín sa odparí a olej ostane....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

co znamena do???VLADY napísal:ak je zlé gufero na kluke tak to tade ťahá falošný vzduch ak je len malá netesnosť , a ak je moc velká tak to nedokáže naplniť valec ako ide piest do DO lebo tam nevznikne pretlak a vtedy to je vidieť na tom motore že je všetko okolo zasraté od paliva a hlavne oleja lebo benzín sa odparí a olej ostane....