pls porate nechyta mi motor
Moderátor: Moderators
pls porate nechyta mi motor
neviem mi niekto pls poradit preco mi nechyta motor ked som menil vyfuk a nic ine nakoval som a nic
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: pls porate nechyta mi motor
ale teda aby bolo jasno tak nastarovat musis aj bez vyfuku akurat to strasne huci takze bud mas ten novy vyfuk zapchaty alebo si nieco ine posral pri montazitomomt72 napísal:neviem mi niekto pls poradit preco mi nechyta motor ked som menil vyfuk a nic ine nakoval som a nic
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no by si sa aj cudoval mynule ma siel slak trafit mal som skuter na velkom stojane dosiel som odomkol a idem nastartovat a nic iba chrci potom skusam nakopavacku a furt nic az ked som bol fest nanervy ze co s tym je dam hlavu dole od zufalstva a to mi volaky dobrak dal dole aj bocak a na nom mam poistku tak mi nesiel nastartovattheruck napísal:fakt rada nad zlato. by som povedal ze lepsia ako to PEPOmarko358 napísal:a nejde ti iba click starterom alebo aj nakopavackou
skontroluj volnobezne otacky niekedy sa aj samy rozladia na cine
druha prihoda preco nesiel nastartovat
idem rano z garaze do skoly v pohode nastartujem dojdem do skoly skuter odlozim na skolsom dvore bol v chladku a nebolo moc teplo a tak ked som skomcil po 9 hodinach nejde nastartovat ja rozmyslam co tomu moze byt az som nakoniec tochu pri startovani pridal a uz siel
podpis som si este nenastavil