Otazocka ohladom prevodov
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Otazocka ohladom prevodov
Mna by zaujimala takato vec, na riesenie tohoto problemu:
Ides 40, krasne pridava az do maximalky.
Ides 60, spomalis na 45, pridavas tak ma mtaky pocit, ako ked v aute ides 40 a das 5ku... jednoducho hlboky zvuk a motor netaha...
Technicky nepodradi.
keby som sedel v aute, tak dam nizsiu rychlost a ok, ale tu nemam ako...
Otazka je, kde je problem?
Jasne, v piatok idem na garancku, tak predpokladam to spravia, ale tak mna by to zaujimalo...
Ides 40, krasne pridava az do maximalky.
Ides 60, spomalis na 45, pridavas tak ma mtaky pocit, ako ked v aute ides 40 a das 5ku... jednoducho hlboky zvuk a motor netaha...
Technicky nepodradi.
keby som sedel v aute, tak dam nizsiu rychlost a ok, ale tu nemam ako...
Otazka je, kde je problem?
Jasne, v piatok idem na garancku, tak predpokladam to spravia, ale tak mna by to zaujimalo...
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
uvědomuješ si alespon jakou blbost si řekl správně si řekl je to variátorem musí se to srovnat ale uplně stejné je to i u číny možná jen trochu pomaleji reaguje ale princip toho varce je k tvému užasu stejnej u číny i značky takže ty neduhy a přednosti varce oproti převodovce jsou stejnétheruck napísal:sak hovorim ze kym sa ti to nedorovna...
co by si chcel od ciny?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
... nerieš, len ho naťahuje, veď on má Hondu....aumirek napísal:...ale uplně stejné je to i u číny možná jen trochu pomaleji reaguje ale princip toho varce je k tvému užasu stejnej u číny i značky takže ty neduhy a přednosti varce oproti převodovce jsou stejnétheruck napísal:sak hovorim ze kym sa ti to nedorovna...
co by si chcel od ciny?

Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no presne tak, oni sa robia aj v inej tovarni specializovanej na striebornuVLADY napísal:a asi to je tým že strieborná.... lebo čierne to nezvyknú robiť...tie majú kavlitnejšie original JAPAN valčeky a tie strieborné do nich dávajú že vraj nejaké čínske náhrady z bambusu ..aspoň tak som počul...Rádio Jerevan niečo hlásilo v správach včera večer
![]()

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
neviem kedy mas planovane vymenu valcekovkukolarik napísal:no vsak to, aby si to nenechali zaplatit...
mozu byt zodrate valceky ako spotrebny material? alebo sa to da povazovat za poruchu???
ale ja mam napisane ze je to spotrebny material
lenze aj spotrebny material musi volaco vydrzat napriklad olej 1000km a tak dalej
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
tak toto bych sám rád věděl jak se to řeší chápu že tu nemuže bejt záruka 2 rokymarko358 napísal:neviem kedy mas planovane vymenu valcekovkukolarik napísal:no vsak to, aby si to nenechali zaplatit...
mozu byt zodrate valceky ako spotrebny material? alebo sa to da povazovat za poruchu???
ale ja mam napisane ze je to spotrebny material
lenze aj spotrebny material musi volaco vydrzat napriklad olej 1000km a tak dalej
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak sa jeden rozpadne alebo tak tak je to vada materialu...ale ak su vsetky rovnako opotrebene je to opotrebovanie...aj gumy by mali vydrzat 5000km a niekto zoderie po 500
a nejdes reklamovat ze vydrzali malo...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nevravel si minule ze sa plynulo dookola opotrebuvavaju? ze ziadne hlarnolky ale miesto 15x13 budes mat 10x13? 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............