skrkanie pri startovani
Moderátor: Moderators
skrkanie pri startovani
skrkanie pri startovani neche mi naskocit ked je studeny motor starterom as trasne mi to skrka neviete co tomu moz ebyt nakopnem ho necham zohrat trosku a hend chyti ale zo skrkanim mamest jeden skuter a robi presne t oiste motor minarelli oby dva
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
presne volnobezka tu mash nahradu a aj vysvetlenie
http://www.scootland.sk/eshop/?id=100300010&cat=200

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale vysvetlis... ukazes mu potom na nete ze to je ono a hotovo... alebo to nastartujes prednim s nohou nechas zohriat... a je to a ked sa opta preco tak povies ze sak z nohou ja radsej nakopavam co budem vybijat baterku ze sak to ide "na prvy krat" alebo co
( alebo mu potom povies ze to je len ta volnobezka )

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inak aj mne škrkoce volnobežka celý minulý rok to robila čiastočne občas a neriešim to pokial to štartuje .. nemám ani najmenšiu chuť a ani odvahu to rozoberať...a to nemám nakopávačku vôbec . Až ostanem dakde visieť že nenaštartujem tak to budem riešiť. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no co uz no
ja som teraz kupil starter s kolieskami a napadlo ma ze mi ece chyba startovacie rele a ta spominana Volnobezka
no a strcim tam male koliesko ze joooo pasuje.. ze pojde to nasrobujem tam starter a zrazu si potocim male koliesko ze do pi..
ze nedolieha na ozubenie startera...tak ze idem skusit to velike.. to som tam ani nenasadil.. bolo asi o 1mm mensie zvnutra ze fajn a aj keby tam pasovalo tak je od toho maleho asi 1cm!!!
skoro ma eblo, ale aj tak som rad lebo som to vsetko zohnal za 650aj s postovnym a novy starter stoji 1500 aj ked by sa dal lacnejsie zohnat tak aj tak je to dobre... cize mne chyba aj ta volnobezka...