Rada
Moderátor: Moderators
raz ti asi jeden dlhovlasy natiahne ak neprestanes spamovat kravinamipandora napísal:raz som s jednym takym dlhovlasim chlapcom rozpraval a ten povedal.ze malosi je najlepsia znacka na tuning skutrov
vzdy zalezi co chces a podla toho treba vyberat, ja by som dal s tych stiroch jednoznacne top performance
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
raz mi jeden dlhovlasy chlapec povie ze studna neni hlboka sak tam skoc a skocim nie?? to je len kazdeho nazor a nikto nemoze powedat ze ta ci ona znacka je najlepsia.. moze ale prenho mozno ...

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
doporucuje asi preto ze je taky ze si ho aj on kupil ze?? a ked to bude jazdit tak mam mu co na tom poradit /??
ako aky v tom je rozdiel ked som menil cely motor okrem blokov??? myslis ze ked to pojde hned budem vedet aky je ten kit dobry alebo co?? howoris jak trolo... mallosi je dobry to vem... polini som mal ... stage neviem

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dr evolution je top perf trophy...este ma na sebe aj oznacenie top...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
sorry, že tu spamujem, ale tiež to asi moc neprospieva motoru toľko krát ho rozoberať, lebo ja som rozoberal variátor len prvý krát, použil som ten stopper na sviečku a naspäť mi už originál sviečka nešla zaskrutkovať rukou, musel som ju valiť kľúčom, no už som myslel, že ju ani do konca nedotiahnem, ale sa podarilo, normálne som sa zľakol, že som si totálne posral závity, keď som povoloval variátor, ale našťastie som ju tam dal, ale čo to urobí keď to budem rozoberať viackrát, no uvidíme.
Ináč som zvedavý aký kit si kúpiš, lebo aj ja rozmýšlam nad nejakým, ale ažby na budúci rok, lebo tento som už vyvalil dosť prachov do toho.
Ináč som zvedavý aký kit si kúpiš, lebo aj ja rozmýšlam nad nejakým, ale ažby na budúci rok, lebo tento som už vyvalil dosť prachov do toho.
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
vies ako som ja dotahoval napr. vario////?? mas to vlastne oproti zapalku cize mozes chytit za zapalko a ked to napr. aj odtahujes .. ked to dotahujes tak vlastne zatahujes obidva
lebo som nemal ziadny piston stopper ani na spojku ten pulley holder tak ma to napadlo .. staci dobre sesthranove goly a ides 

peter1029 ked sa ti mam priznat mam v tom miesanicu rozhodujem sa medzi top a stage 6 i ked ma to viac taha do stage lebo este som nejazdil na nicasile tak to neviem porovnat oproti liatine pretoze mal som moznost jazdit na scootoch co mali polini sport,dr a ako napisal alcatelko top je jeden a ten isty valec co dr tak ma to duplom taha na stage,ja som minuly rok kupoval vyfuk a vario a teraz chcem este neake veci dokupit