olej z krytu variatora
Moderátor: Moderators
olej z krytu variatora
cafte...pocujte mam taky problem ze po zime som prvy krat startol mojho Jet forca a asi po 10minutach jazdy ked som zastavil som zistil ze mi kvapka olej z krytu variatora..newem co v tom moze byt..este som neskusal rozoberat lebo nebolo casu.....co s tym moze byt?
- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
aj si skontroloval kolko ti vytieklo
Naposledy upravil/-a yukirally v St Feb 27, 2008 10:55 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak je to ozaj z prevodov...das dole vario a dekel prevodov a pretesnis...ak nemas niekde prasklinu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: olej z krytu variatora
podme tu 3 dni polemizovat o tom co to moze byt a nakonec zistis ze to nekvapkal olej ale susedov pes sa ti na to vycikal...MattyMI napísal:cafte...pocujte mam taky problem ze po zime som prvy krat startol mojho Jet forca a asi po 10minutach jazdy ked som zastavil som zistil ze mi kvapka olej z krytu variatora..newem co v tom moze byt..este som neskusal rozoberat lebo nebolo casu.....co s tym moze byt?
sak to rozober/otvor/nafot a potom debatuj
uz sa stalo uz to bolo aj otvorene...bol tam vypadnuty taky semering z tamad za tymi zavaziami zdalo sa mi ze mi tam chyba neaky vymedzovaci kus aby ten semering nemohol vymadnut.....aspon myslim ze to bolo tym....ale este som neskusal startnut ci uz to je v poho...niekto tu napisal ze tam mam doliat este neaky olej kde sa dolieva a aky?...mne sa zda ze do moto sa nalieva iba do motora olej ci nie?..mylim sa?