Pomóc ! Zdochýna mi to na volnobeh!
Moderátor: Moderators
Pomóc ! Zdochýna mi to na volnobeh!
Mám taký problémik že nech nastavím volnobeh ako chcem po pár sekundách motor začne znižovať otáčky a potom zdochne, no a ked chcem trochu popridávať tak bud zdochne alebo to trvá kým sa rozbehne, ale inak ide dobre,len ked zastanem tam mu začne j....., Poradte prosím ako to spraviť. :crybaby:
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pomóc ! Zdochýna mi to na volnobeh!
mozno mas spinavy filter a mozno si to zle nastavoval. ked to nastavis musis to par krat vytocit aby sa ti to rozdychalo nie ze nastartujes ide to skapat zatocis srobom a cudujes sa ze ajtak skapalo. ked sa ti to uchlastava musis to vzydcky trosku rozdychatdegeš- napísal:Mám taký problémik že nech nastavím volnobeh ako chcem po pár sekundách motor začne znižovať otáčky a potom zdochne, no a ked chcem trochu popridávať tak bud zdochne alebo to trvá kým sa rozbehne, ale inak ide dobre,len ked zastanem tam mu začne j....., Poradte prosím ako to spraviť. :crybaby:
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
sak tam mas bohatost zmesi a dorazovu skrutku na supatko ... pokial viem
a ta bohatost byva okolo tych 2.5-3otacok od uplneho zatocenia a potom ten doraz supatka... samozrejme ako howori theruck sa na tom musis povozit zohriat to vytocit a potom nastavovat.. lebo sa to inak chova ked je to ece studene alebo zahriate... to mi robi aj babeta a ked to teraz nastavis tak potom ti to bude tahat na mieste ked bude zohriaty scoot

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750