Skuter taha iba 50m
Moderátor: Moderators
Skuter taha iba 50m
Ahojte, mam hurikana a motor nie nie tahat, po nastartovani taha asi 50 max 100 metrov a yacne stracat otacky az pomali skoro zdochne, a po pridani plynu ho to strasne dusi..
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak to ty musis vediet ci mas nejaku dieru do motora odkail by ti tahal falosny vzduch aj ked asi nevies ani ako funguje motor ked to hovoris.
sytis overis tak ze ho vypnes po tom co sa ti zohreje motor
ked si cistil karbec a filter cistil si to kvoli tomu ze to neslo alebo len tak preventivne? co sa da na karburatore cistit ze to tu kazdy druhy robi?
sytis overis tak ze ho vypnes po tom co sa ti zohreje motor
ked si cistil karbec a filter cistil si to kvoli tomu ze to neslo alebo len tak preventivne? co sa da na karburatore cistit ze to tu kazdy druhy robi?
ako funguje motor viem
)) uz som na nich menil vsetko od valcekov po KIT ... a ten vzduch sa len pytam, lebo hoc kde moze nieco puknut, priruba lebo od airboxu sanie ... karbes a filter som cistil lebo v lete som jazdil k jazeru po polnej ceste ... no tak vyskusam ten sitic dnes uvidm ci to nejako pomoze.

Ale predtym jazdil aj 65 - 70 v pohode, ale casom mi sla dole maximalka na 55 .. nikde som cital ze to bude zjazdenym remenom, moj bol u o 3mm tensi, dal som tam hebo kevlar, a nic .theruck napísal:a co si cakal ze vymenou remena ziskas nejake kone navyse ?lukyno222 napísal:No bol to ten sitic uz to ide vdaka za radu![]()
Len som smutny stale to taha iba 55 maxa pritom som tam teraz dal novy remen, aj valceky su nove .
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak, môže tahat falosný vzduch, ja ked som ho rozoberal tak hopla zistil som, že mam prasknutú prírubu na karbeci zozpodu, preto som mal aj dovalenú zmes na plno, ale horšie je, že som prírubu vymenil a aj tak mam skrutku dovalenú naplno, ale to môže byt aj fukom novým.
podpis som si este nenastavil
tto viem ,,, ale vybral som vymedzovaciu podlozka z varatora, ( aj tu som to niekde videl aze to zvysi maximalku, ) aj zvysilo ale postupne dost rychlo klesala , a niekde som cital ze to vraj tym ked vyberiete tu podlozku tam sa remen zcucha rychlo a znisis sa maximalka.VLADY napísal:Remeň sa nezjazdí za pár 100kilákov tak že poklesne maximálka o 1/4nu.... tam bude iná príčina alebo niekolko naraz...
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
to je hlupostlukyno222 napísal:tto viem ,,, ale vybral som vymedzovaciu podlozka z varatora, ( aj tu som to niekde videl aze to zvysi maximalku, ) aj zvysilo ale postupne dost rychlo klesala , a niekde som cital ze to vraj tym ked vyberiete tu podlozku tam sa remen zcucha rychlo a znisis sa maximalka.VLADY napísal:Remeň sa nezjazdí za pár 100kilákov tak že poklesne maximálka o 1/4nu.... tam bude iná príčina alebo niekolko naraz...